• warta-3

Warta

  • Ngaoptimalkeun Produksi Film BOPP

    Ngaoptimalkeun Produksi Film BOPP

    Nalika agén slip organik dianggo dina pilem Polipropilén Berorientasi Biaxially (BOPP), migrasi kontinyu tina permukaan pilem, anu tiasa mangaruhan penampilan sareng kualitas bahan bungkusan ku cara ningkatkeun halimun dina pilem jelas.Papanggihan: Non-migrasi agén slip panas pikeun produksi BOPP fi ...
    Maca deui
  • Inovasi Aditif Masterbatch Pikeun Kayu Komposit Plastik

    Inovasi Aditif Masterbatch Pikeun Kayu Komposit Plastik

    SILIKE nawiskeun metode anu fungsional pisan pikeun ningkatkeun daya tahan sareng kualitas WPC bari ngirangan biaya produksi.Wood Plastic Composite (WPC) nyaéta gabungan tina tipung kai bubuk, sawdust, bubur kai, awi, jeung termoplastik.Hal ieu dipaké pikeun nyieun floors, railings, pager, landscaping timb ...
    Maca deui
  • Review Forum Summit Bahan Sapatu ka-8

    Review Forum Summit Bahan Sapatu ka-8

    Forum Summit Bahan Sapatu ka-8 tiasa ditingali salaku silaturahmi pikeun pamangku kapentingan sareng ahli industri sapatu, ogé panaratas dina widang kelestarian.Marengan ngembangkeun sosial, sagala jinis sapatu anu preferentially digambar deukeut alus-pilari, ergonomic praktis, sarta dipercaya d ...
    Maca deui
  • Cara pikeun ningkatkeun abrasion sareng résistansi scratch tina PC / ABS

    Cara pikeun ningkatkeun abrasion sareng résistansi scratch tina PC / ABS

    Polycarbonate/acrylonitrile butadiene styrene (PC/ABS) mangrupa térmoplastik rékayasa dijieun tina campuran PC jeung ABS.Masterbatches silikon salaku solusi anti-scratch sareng abrasion anu henteu migrasi anu kuat didamel pikeun polimér sareng alloy dumasar styrene, sapertos PC, ABS, sareng PC / ABS.Adv...
    Maca deui
  • Wilujeng tepang taun ka-18!

    Wilujeng tepang taun ka-18!

    Wah, Silike Technology tungtungna dewasa!Sakumaha anjeun tiasa tingali ku ningali poto ieu.Urang ngagungkeun ulang dalapan belas urang.Nalika urang ningali deui, urang gaduh seueur pikiran sareng parasaan dina sirah urang, seueur anu parantos robih dina industri salami dalapan belas taun ka pengker, sok aya naek sareng kahandap...
    Maca deui
  • Silicone Masterbatches dina Industri Otomotif

    Silicone Masterbatches dina Industri Otomotif

    Pasar Silicone Masterbatches di Éropa pikeun Dilegakeun sareng Kamajuan di Industri Otomotif Saur Studi ku TMR!Penjualan kendaraan otomotif parantos ningkat di sababaraha nagara Éropa.Sumawona, otoritas pamaréntah di Éropa ningkatkeun inisiatif pikeun ngirangan tingkat émisi karbon, ...
    Maca deui
  • Masterbatch tahan scratch jangka panjang pikeun sanyawa Polyolefins Automotive

    Masterbatch tahan scratch jangka panjang pikeun sanyawa Polyolefins Automotive

    Poliolefin sapertos polipropilén (PP), PP anu dimodifikasi EPDM, sanyawa talc polipropilén, olefin Termoplastik (TPOs), sareng elastomer termoplastik (TPEs) beuki seueur dianggo dina aplikasi otomotif sabab gaduh kaunggulan dina daur ulang, ringan, sareng murah dibandingkeun sareng insinyur. ...
    Maca deui
  • 【Tech】 Jieun Botol PET tina Karbon Direbut & Masterbatch Anyar Ngabéréskeun Masalah sareng Masalah Gesekan

    【Tech】 Jieun Botol PET tina Karbon Direbut & Masterbatch Anyar Ngabéréskeun Masalah sareng Masalah Gesekan

    Jalan pikeun usaha produk PET nuju ékonomi anu langkung sirkular!Papanggihan: Métode Anyar Ngadamel Botol PET tina Karbon Direbut!LanzaTech nyatakeun yén éta parantos mendakan cara pikeun ngahasilkeun botol plastik nganggo baktéri anu ngadahar karbon anu direkayasa khusus.Prosésna, anu ngagunakeun émisi tina pabrik baja atanapi ga...
    Maca deui
  • Balukar tina aditif Silicone on Pasipatan of Processing jeung Kualitas Permukaan Thermoplastics

    Balukar tina aditif Silicone on Pasipatan of Processing jeung Kualitas Permukaan Thermoplastics

    A thermoplastic sa tipe plastik dijieun tina résin polimér nu jadi cair homogenized lamun dipanaskeun sarta teuas lamun tiis.Nalika beku, kumaha oge, thermoplastic jadi kaca-kawas sarta tunduk kana narekahan.Karakteristik ieu, anu masihan nami bahan, tiasa dibalikkeun.Nyaéta, éta c...
    Maca deui
  • Palastik suntik kapang Release Agen SILIMER 5140 polimér aditif

    Palastik suntik kapang Release Agen SILIMER 5140 polimér aditif

    Naon aditif plastik anu mangpaat dina produktivitas sareng sipat permukaan?Konsistensi finish permukaan, optimasi waktu siklus, sarta ngurangan operasi pos-kapang saméméh lukisan atawa gluing mangrupakeun faktor penting dina operasi ngolah plastik!Palastik suntik kapang Release Agen ...
    Maca deui
  • Si-TPV Solusi pikeun touch lemes leuwih-dibentuk dina Pet Toys

    Si-TPV Solusi pikeun touch lemes leuwih-dibentuk dina Pet Toys

    Konsumén ngarepkeun di pasar cocooan piaraan bahan anu aman sareng lestari anu henteu ngandung zat anu ngabahayakeun bari nawiskeun daya tahan sareng éstétika anu ditingkatkeun…
    Maca deui
  • Jalan ka abrasion-tahan bahan EVA

    Jalan ka abrasion-tahan bahan EVA

    Marengan ngembangkeun sosial, sapatu olahraga anu preferentially digambar nutup ti pilari alus mun practicality ngan laun.EVA nyaéta kopolimer étiléna/vinil asétat (ogé disebut kopolimer éténa-vinil asétat), gaduh kaplastisan anu saé, élastisitas, sareng machinability, sareng ku busa, dirawat ku ...
    Maca deui
  • Pelumas Katuhu pikeun plastik

    Pelumas Katuhu pikeun plastik

    Pelumas plastik penting pikeun ngaronjatkeun kahirupan maranéhanana sarta ngurangan konsumsi kakuatan sarta friction.Many bahan geus dipaké leuwih taun ka lubricate plastik, pelumas dumasar kana silicone, PTFE, lilin beurat molekul low, minyak mineral, sarta hidrokarbon sintétik, tapi masing-masing boga pikaresepeun. s...
    Maca deui
  • 2022 AR jeung VR Industri Chain Summit Forum

    2022 AR jeung VR Industri Chain Summit Forum

    Dina AR / VR Industri Chain Summit Forum ieu ti departemén kompeten akademisi jeung industri bigwigs ranté nyieun pidato éndah di panggung.Tina kaayaan pasar sareng tren pangembangan masa depan, perhatikeun titik nyeri industri VR / AR, desain produk & inovasi, sarat, ...
    Maca deui
  • Ngurangan drool paeh sareng perbaikan permukaan dina sanyawa kawat sareng kabel

    Ngurangan drool paeh sareng perbaikan permukaan dina sanyawa kawat sareng kabel

    Dina industri kabel, hiji cacad leutik kayaning paeh lip ngawangun-up nu ngabentuk salila insulasi kabel bisa snowball kana masalah kronis nu mangaruhan duanana produksi jeung kualitas produk, ngabalukarkeun waragad teu perlu jeung leungitna sumberdaya lianna.SILIKE Silicone masterbatch salaku processing ...
    Maca deui
  • Strategi pikeun ngembangkeun sustainable dina produksi pa

    Strategi pikeun ngembangkeun sustainable dina produksi pa

    Kumaha carana ngahontal sipat tribological hadé tur efisiensi processing gede sanyawa pa?kalawan aditif ramah lingkungan.Polyamide (PA, Nilon) dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi, kalebet tulangan dina bahan karét sapertos ban mobil, pikeun dianggo salaku tali atanapi benang, sareng pikeun ...
    Maca deui
  • Téknologi anyar 丨 Ngagabungkeun daya tahan anu kuat sareng kanyamanan sentuhan lemes pikeun Fitness Gear Pro Grips.

    Téknologi anyar 丨 Ngagabungkeun daya tahan anu kuat sareng kanyamanan sentuhan lemes pikeun Fitness Gear Pro Grips.

    Téknologi anyar 丨 Ngagabungkeun daya tahan anu kuat sareng kanyamanan sentuhan lemes pikeun Fitness Gear Pro Grips.SILIKE mawa Anjeun Si-TPV suntik silicone alat olahraga handles.Si-TPV dipaké dina spéktrum lega pakakas olahraga inovatif ti handles tali luncat pinter, sarta dicekel sapédah, dicekel golf, spinning ...
    Maca deui
  • Ngolah kualitas luhur lubricating aditif silicone masterbatch

    Ngolah kualitas luhur lubricating aditif silicone masterbatch

    SILIKE silicone masterbatches LYSI-401, LYSI-404: cocog pikeun tube inti silikon / tube serat / tube PLB HDPE, multi-kanal microtube / tube na tube diaméterna badag.Kaunggulan aplikasi: (1) Ningkatkeun kinerja processing, kaasup fluidity hadé, ngurangan paeh drool, ngurangan torsi Tonjolan, jadi ...
    Maca deui
  • Forum Summit Bahan Inovasi sareng Aplikasi Smart Wear 2end

    Forum Summit Bahan Inovasi sareng Aplikasi Smart Wear 2end

    Forum 2end Smart Wear Innovation Materials and Applications Summit diayakeun di Shenzhen dina 10 Désémber 2021. Manajer.Wang ti tim R&D masihan pidato ngeunaan aplikasi Si-TPV dina tali pigeulang sareng ngabagi solusi bahan anyar kami dina tali pigeulang pinter sareng tali jam tangan.Dibandingkeun jeung...
    Maca deui
  • Silike ieu kaasup kana bets katilu tina daptar pausahaan "Little Giant".

    Silike ieu kaasup kana bets katilu tina daptar pausahaan "Little Giant".

    Anyar-anyar ieu, Silike kalebet dina angkatan katilu Spésialisasi, Perbaikan, Diferensiasi, Inovasi "Little Giant" daptar perusahaan.Usaha "raksasa leutik" dicirikeun ku tilu jinis "ahli".Anu kahiji nyaéta industri "ahli R...
    Maca deui
  • Agén anti maké pikeun footwear

    Agén anti maké pikeun footwear

    Balukar Sapatu sareng Dampal Karét Tahan Nganggo dina Kapasitas Latihan Awak Manusa.Kalawan pamakéna jadi leuwih aktip dina kahirupan sapopoé maranéhna sagala rupa olahraga, sarat pikeun nyaman, sarta slip- sarta footwear tahan abrasion geus jadi beuki luhur.Karét boga lebah ...
    Maca deui
  • Nyiapkeun Bahan Polyolefins Tahan Gores sareng Low VOCs pikeun Industri Otomotif.

    Nyiapkeun Bahan Polyolefins Tahan Gores sareng Low VOCs pikeun Industri Otomotif.

    Nyiapkeun Bahan Polyolefins Tahan Gores sareng Low VOCs pikeun Industri Otomotif.>> Otomotif seueur pisan polimér anu ayeuna dianggo pikeun bagian-bagian ieu nyaéta PP, PP anu dieusi talc, TPO anu dieusi talc, ABS, PC(polycarbonate)/ABS, TPU (uretan termoplastik) diantarana.Kalayan konsumén ...
    Maca deui
  • SI-TPV anu ramah lingkungan sareng kulit ningkatkeun efisiensi ngolah sikat huntu listrik

    SI-TPV anu ramah lingkungan sareng kulit ningkatkeun efisiensi ngolah sikat huntu listrik

    Metoda Persiapan Leuleus Eco-friendly Electric Toothbrush Pakem cecekelan >> Electric toothbrushes, cecekelan cecekelan umumna dijieunna tina plastik rékayasa kayaning ABS, PC / ABS, guna ngaktipkeun tombol jeung bagian séjén pikeun langsung ngahubungan leungeun jeung leungeun alus. rarasaan, gagangna teuas ...
    Maca deui
  • SILIKE Anti-squeaking masterbatch SILIPLAS 2070

    SILIKE Anti-squeaking masterbatch SILIPLAS 2070

    Cara pikeun nungkulan squeaking dina aplikasi interior otomotif!!Ngaminimalkeun bising dina interior otomotif janten langkung penting, pikeun ngatasi masalah ieu, Silike parantos ngembangkeun masterbatch anti-squeaking SILIPLAS 2070, Anu mangrupikeun polysiloxane khusus anu nyayogikeun permanén anu saé ...
    Maca deui
  • Masterbatch pelumas SILIMER 5320 inovatif ngajantenkeun WPC langkung saé

    Masterbatch pelumas SILIMER 5320 inovatif ngajantenkeun WPC langkung saé

    Wood Plastic Composite (WPC) nyaéta gabungan tina tipung kai bubuk, sawdust, bubur kai, awi, jeung termoplastik.Ieu bahan ramah lingkungan.Ilaharna, éta dipaké pikeun nyieun lanté, railings, pager, landscaping timbers, cladding na siding, bangku taman, ... Tapi, nyerep ...
    Maca deui
  • Métode pangolahan sareng bahan énggal aya pikeun ngahasilkeun permukaan interior anu lemes

    Métode pangolahan sareng bahan énggal aya pikeun ngahasilkeun permukaan interior anu lemes

    Sababaraha permukaan dina interior otomotif diwajibkeun gaduh daya tahan anu luhur, penampilan anu pikaresepeun, sareng conto haptic.Typical anu saé nyaéta panel instrumen, panutup panto, motong konsol tengah sareng tutup kotak sarung tangan.Panginten permukaan anu paling penting dina interior otomotif nyaéta alat pa ...
    Maca deui
  • Jalan ka Campuran Poli (Asam Laktat) Super Tangguh

    Jalan ka Campuran Poli (Asam Laktat) Super Tangguh

    Pamakéan plastik sintétik anu diturunkeun tina minyak bumi ditantang kusabab masalah polusi bodas anu kasohor pisan.Néangan sumber karbon renewable salaku alternatif geus jadi pohara penting sarta urgent.Asam polylactic (PLA) parantos dianggap salaku alternatif poténsial pikeun ngagentos ...
    Maca deui
  • SILIKE ngaluncurkeun generasi anyar lilin silikon, anu tiasa ningkatkeun sipat tahan noda tina bahan PP pikeun alat-alat dapur.

    SILIKE ngaluncurkeun generasi anyar lilin silikon, anu tiasa ningkatkeun sipat tahan noda tina bahan PP pikeun alat-alat dapur.

    Numutkeun data ti iiMedia.com, penjualan pasar global alat-alat rumah tangga utama taun 2006 nyaéta 387 juta unit, sareng ngahontal 570 juta unit dina taun 2019;Numutkeun data ti Asosiasi Perkakas Listrik Rumah Tangga Cina, ti Januari nepi ka Séptémber 2019, t...
    Maca deui
  • Cina Plastics Industri, Study on Tribological Properties of dirobah ku Silicone Masterbatch

    Cina Plastics Industri, Study on Tribological Properties of dirobah ku Silicone Masterbatch

    The silicone masterbatch / linier low density poliétilén (LLDPE) composites kalawan eusi béda tina silicone masterbatch 5%, 10%, 15%, 20%, jeung 30%) anu fabricated ku metoda sintering mencét panas sarta kinerja tribological maranéhanana diuji.Hasilna nunjukkeun yén masterbatch silikon c ...
    Maca deui
  • solusi polimér inovasi pikeun komponén wearable idéal

    solusi polimér inovasi pikeun komponén wearable idéal

    Produk DuPont TPSiV® ngalebetkeun modul silikon vulkanisir dina matriks termoplastik, kabuktian yén ngagabungkeun daya tahan anu kuat sareng kanyamanan sentuhan lemes dina rupa-rupa anu tiasa dianggo anu inovatif.TPSiV tiasa dianggo dina spéktrum anu lega tina barang anu tiasa dianggo inovatif tina jam tangan pinter/GPS, headset, sareng aktip...
    Maca deui
  • SILIKE Produk anyar Silicone Masterbatch SILIMER 5062

    SILIKE Produk anyar Silicone Masterbatch SILIMER 5062

    SILIKE SILIMER 5062 nyaéta ranté panjang alkil-dirobah siloxane masterbatch ngandung gugus fungsi polar.Ieu utamana dipaké dina pe, PP jeung film polyolefin sejen, nyata bisa ningkatkeun anti blocking & smoothness pilem, sarta lubrication salila ngolah, bisa greatly ngurangan fil ...
    Maca deui
  • Chinaplas2021 |Terus ngajalankeun pikeun papanggih hareup

    Chinaplas2021 |Terus ngajalankeun pikeun papanggih hareup

    Chinaplas2021 |Terus ngajalankeun pikeun patepang hareup Pameran Karét & Plastik Internasional opat dinten parantos dugi ka tungtung anu sampurna ayeuna.Ningali deui pangalaman éndah dina opat dinten, urang tiasa nyarios yén urang parantos kéngingkeun seueur.Pikeun nyimpulkeun dina tilu sen ...
    Maca deui
  • Urutan assembly outing spring|Poé wangunan tim Silike di Gunung Yuhuang

    Urutan assembly outing spring|Poé wangunan tim Silike di Gunung Yuhuang

    Angin musim semi April lembut, hujan ngocor seungit Langit biru sareng tatangkalan héjo Upami urang tiasa jalan-jalan anu cerah, ngan ukur mikiran éta bakal pikaresepeun pisan. ku twitter manuk jeung seungit kembang Silik...
    Maca deui
  • Silike Cina produk lilin Inovasi & Pangwangunan Summit ucapan keur lumangsung

    Silike Cina produk lilin Inovasi & Pangwangunan Summit ucapan keur lumangsung

    Inovasi produk lilin Cina sareng pangwangunan gempungan tilu dinten dilaksanakeun di jiaxing, propinsi Zhejiang, sareng peserta gempungan seueur.Dumasar kana prinsip silih bursa, kamajuan umum, Mr.Chen, R & D manajer Chengdu Silike Téhnologi co., ...
    Maca deui
  • Sareng anjeun, kami bakal ngantosan anjeun di halteu salajengna.

    Sareng anjeun, kami bakal ngantosan anjeun di halteu salajengna.

    Silike salawasna taat kana sumanget "sains jeung téhnologi, kamanusaan, inovasi jeung pragmatisme" pikeun panalungtikan sarta ngamekarkeun produk sarta ngalayanan konsumén.Dina prosés ngembangkeun pausahaan, urang aktip ilubiung dina paméran, terus diajar profésional ...
    Maca deui
  • Wangunan tim R & D: Urang ngumpul di dieu dina perdana kahirupan urang

    Wangunan tim R & D: Urang ngumpul di dieu dina perdana kahirupan urang

    Dina ahir Agustus, tim R&D Silike Technology pindah ka hareup enteng, dipisahkeun tina pagawean sibuk maranéhanana, sarta indit ka Qionglai pikeun parade gumbira dua poé jeung sapeuting~ Pek kabeh émosi exhausted jauh!Abdi hoyong terang naon minat ...
    Maca deui
  • laporan husus Silike on bade Zhengzhou plastik Expo

    laporan husus Silike on bade Zhengzhou plastik Expo

    Laporan khusus Silike ngeunaan angkat ka Expo plastik Zhengzhou Ti 8 Juli 2020 dugi ka 10 Juli 2020, Silike Technology bakal milu dina Expo Plastik Cina (Zhengzhou) ka-10 taun 2020 di Zhengzhou International ...
    Maca deui