• produk-spanduk

Karét Silikon

Karét Silikon

SILIKE SLK1123 mangrupikeun karét atah beurat molekular anu luhur sareng eusi vinil anu rendah.Ieu leyur dina cai, leyur dina toluene jeung pangleyur organik lianna, cocog pikeun dipaké salaku karét bahan baku pikeun aditif silicone, Warna, agén vulcanizing jeung produk silicone karasa low.

Ngaran Produk Penampilan Beurat molekular*104 Vinyl link fraksi mol% Eusi volatile (150 ℃, 3h) /% ≤
Karét Silikon
SLK1123
Teu warnaan transparan, teu aya pangotor mékanis 85-100 ≤0.01 1