• products-banner

Si-TPV 3100 Series

Si-TPV 3100 Series

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomér basis silikon vulkanik dinamis vulkanikisasi anu didamel ku téknologi anu cocog khusus, éta ngabantosan karét silikon sumebar di TPU merata salaku titisan microncope 2 ~ 3 dina mikroskop. Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng manpaat tina thermoplastics sareng karét silikon anu nyambung silang. Cocog pikeun permukaan alat anu tiasa dianggo, kulit buatan, Otomotif, bemper Telepon, Asesoris alat éléktronik (earbus, misal), TPE high-end, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Perpanjangan di istirahat (%) Kakuatan tarik (Mpa) Teu karasa (Shore A) Dénsitas (g / cm3) MI (190 ℃, 10KG)
3100-60A Pelet bodas 757 10.2 60A 1.17 47
3100-65A Pelet bodas 395 9.4 65A 1.18 18
3100-75A Pelet bodas 398 11 75A 1.18 27