• produk-spanduk

Anti squeaking Masterbatch

Anti squeaking Masterbatch

Masterbatch anti-squaking Silike mangrupikeun polysiloxane khusus anu nyayogikeun kinerja anti-squeaking permanén anu saé pikeun PC / bagian ABS kalayan biaya anu langkung handap.Kusabab partikel anti-squeaking dilebetkeun nalika prosés ngagaul atanapi suntikan, henteu peryogi léngkah-léngkah pamrosésan anu ngalambatkeun laju produksi.Kadé SILIPLAS 2070 masterbatch ngajaga sipat mékanis tina PC / ABS alloy-kaasup lalawanan dampak has na.Ku ngalegaan kabébasan desain, téknologi novel ieu tiasa nguntungkeun OEM otomotif sareng sadaya lapisan kahirupan.Baheula, alatan pos-processing, desain bagian kompléks jadi hésé atawa teu mungkin pikeun ngahontal sinyalna post-processing lengkep.Sabalikna, aditif silikon henteu kedah ngarobih desain pikeun ngaoptimalkeun kinerja anti-squeakingna.Silike's SILIPLAS 2070 mangrupikeun produk munggaran dina séri énggal aditif silikon anti bising, anu tiasa cocog pikeun mobil, transportasi, konsumen, konstruksi sareng perkakas bumi.

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Masterbatch anti squeak
SILIPLAS 2070
Pelet bodas polimér Siloxane -- -- 0,5 ~ 5% ABS, PC/ABS