• products-banner

Masterbatch anti nyikikik

Masterbatch anti nyikikik

Masterbatch anti-squaking Silike mangrupikeun polysiloxane khusus anu nyayogikeun performa anti squeaking permanén pikeun bagian PC / ABS kalayan biaya anu langkung murah. Kusabab partikel anti squeaking dilebetkeun nalika prosés nyampur atanapi nyetak suntikan, teu kedah léngkah pasca-prosés anu ngalambatkeun kagancangan produksi. Penting pikeun masterbatch SILIPLAS 2070 ngajaga sipat mékanis alloy PC / ABS-kalebet résistansi pangaruh anu has. Ku ngembangna kabébasan desain, téknologi novél ieu tiasa nguntungkeun OEM otomotif sareng sadaya lapisan masarakat. Baheula, kusabab post-processing, desain bagian kompléks janten sesah atanapi teu mungkin pikeun ngahontal cakupan pas-pamrosésan anu lengkep. Kontrasna, aditif silikon henteu kedah ngarobih desain pikeun ngaoptimalkeun kinerja anti squeaking na. Silike's SILIPLAS 2070 mangrupikeun produk munggaran dina séri aditif silikon anti-noise anu anyar, anu tiasa cocog pikeun mobil, transportasi, konsumén, konstruksi sareng alat bumi.

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
SILIPLAS 2070 Pelet bodas Polimér Siloxane - - 0,5 ~ 5% ABS, PC / ABS