• 500905803_banner

Naha Pilih Kami

partner1

Pangalaman 20+ taun

Pangalaman di silikon sareng plastik pikeun ngolah sareng permukaan permukaan palastik sareng karét.

Tim R&D propésional

Dukungan uji aplikasi pastikeun teu aya deui hariwang, 59+ jinis instrumen tés.

Kerjasama Marketing Produk

Jualan ka 40+ Nagara.

Kontrol Kualitas ketat

Bahan baku minuhan ROSH, ngahontal standar. Sadaya produk parantos disahkeun ku SGS. Ogé anggota anu kadaptar ti ngahontal.

Waktos pangiriman stabil

Kontrol waktos pangiriman kanggo pesenan anu pantes.

Dukungan Pamaréntah

Kengingkeun dukungan kawijakan ti Biro Téknologi Ékonomi sareng Émbaran Qingbaijiang, Biro Élmu sareng Téhnologi, Biro Dagang, Biro Pagawéan, sareng Jurusan sanésna.

Loka Produksi

Qingbaijiang salaku Chengdu International Railway Port Economic Development Zone, kalayan Ujian minimalis sareng persetujuan, clearance gancang, jasa anu saé, sareng panangtayungan unsur, jst.

Inovasi sareng kami

Kami ngajak anjeun berinovasi sareng kami pikeun solusi anu berkelanjutan dina aksésori interior otomotif, kawat & kabel, pipa kabel sheathed kabel optik, sareng sajabana ... Kami ngartos kabutuhan anjeun sareng bakal nyayogikeun barang-barang anu terjangkau sareng kualitas anu pang luhurna.