• 500905803_spanduk

Naha Milih Kami

mitra1

20+ taun pangalaman

Saé-ngalaman dina silikon sareng plastik pikeun ngolah sareng aplikasi permukaan plastik sareng karét.

Tim R&D profésional

Pangrojong nguji aplikasi mastikeun teu aya deui hariwang, langkung ti 59 jinis alat uji.

Kerjasama Marketing Produk

Penjualan ka 40+ Nagara.

Kontrol Kualitas anu ketat

Bahan baku minuhan ROSH, REACH Standar.Sadaya produk parantos disatujuan ku SGS.Ogé kadaptar anggota REACH.

waktos pangiriman stabil

Kontrol waktos pangiriman pikeun pesenan anu santun.

Rojongan Pamaréntah

Kéngingkeun dukungan kawijakan ti Biro Ékonomi sareng Téknologi Inpormasi Qingbaijiang, Biro Élmu sareng Téknologi, Biro Dagang, Biro Pakasaban, sareng Departemén sanés.

Situs Produksi

Qingbaijiang salaku Zona Pangembangan Ékonomi Pelabuhan Kareta Api Internasional Chengdu, kalayan Ujian sareng persetujuan minimalis, clearance laju, jasa anu saé, sareng panyalindungan unsur, jsb ...

Inovasi sareng kami

Urang ngajak anjeun pikeun innovate kalawan kami pikeun solusi sustainable dina asesoris interior otomotif, kawat & kabel, kabel optik sheathed pipe, jsb ... Urang ngarti kabutuhan Anjeun tur bakal nyadiakeun barang nu affordable sarta kualitas pangluhurna.