• produk-spanduk

Bubuk silikon

Bubuk silikon

Bubuk silikon (bubuk Siloxane) séri LYSI mangrupikeun formulasi bubuk anu ngandung 55 ~ 70% UHMW Siloxane polimér anu sumebar dina Silika.Cocog jeung sagala rupa aplikasi kawas kawat & sanyawa kabel, plastik rékayasa, warna / filler masterbatches ...

Bandingkeun sareng aditif Silicone / Siloxane beurat molekul handap konvensional, sapertos minyak Silicone, cairan silikon atanapi alat pamrosésan jinis sanés, bubuk Silikon SILIKE diperkirakeun masihan kauntungan anu langkung saé pikeun ngolah proopertise sareng ngarobih kualitas permukaan produk ahir, sapertos,.Kirang slippage screw, ningkat release kapang, ngurangan paeh drool, koefisien handap gesekan, cet pangsaeutikna jeung masalah percetakan, sarta rentang lega kinerja capabilities.What's deui, éta boga épék retardancy seuneu sinergis lamun digabungkeun jeung aluminium phosphinate sarta retardants seuneu lianna. .

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Silicone Bubuk LYSI-100A Bubuk bodas polimér Siloxane 55% -- 0,2~5% PE, PP, EVA, PC, PA, PVC, ABS....
Silicone Bubuk LYSI-100 Bubuk bodas polimér Siloxane 70% -- 0,2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....
Silicone Bubuk LYSI-300C Bubuk bodas polimér Siloxane 65% -- 0,2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....
Silikon Bubuk S201 Bubuk bodas polimér Siloxane 60% -- 0,2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....