• products-banner

Bubuk silikon

Bubuk silikon

Bubuk silikon (bubuk Siloxane) séri LYSI mangrupikeun formulasi bubuk anu ngandung 55 ~ 70% UHMW Siloxane polimér anu kasebar di Silika. Cocog sareng sababaraha aplikasi sapertos senyawa kawat & kabel, rékayasa plastik, warna / pangisi masterbatches ...

Bandingkeun sareng beurat molekul handap konvensional aditif silikon / siloxane, sapertos minyak silikon, cairan silikon atanapi bantosan pamrosésan jenis sanés, bubuk silikon silikon dipiharep tiasa masihan kauntungan anu langkung saé dina ngolah proopertise sareng ngarobih kualitas permukaan produk akhir, sapertos ,. Kurang slippage sekrup, ningkat sékrési kapang, ngirangan die drool, koefisien gesekan langkung handap, cet langkung alit sareng masalah percetakan, sareng kisaran kamampuan kinerja anu langkung lega. Langkung seueur, éta ngagaduhan épéktansi seuneu anu sinergis nalika digabungkeun sareng fosfat aluminium sareng tahan seuneu séjén .

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
LYSI-100A Bubuk bodas Polimér Siloxane 55% - 0,2 ~ 5% PE, PP, EVA, PC, PA, PVC, ABS ....
LYSI-100 Bubuk bodas Polimér Siloxane 70% - 0,2 ~ 5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS ....
LYSI-300C Bubuk bodas Polimér Siloxane 65% - 0,2 ~ 5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS ....
S201 Bubuk bodas Polimér Siloxane 60% - 0,2 ~ 5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS ....