• products-banner

Masterbatch anti gores

Masterbatch anti gores

SILIKE Anti-goresan masterbatch ngagaduhan kasaluyuan anu ditingkatkeun sareng matéri Polypropylene (CO-PP / HO-PP) - Hasilna dina pamisahan fase handap tina permukaan akhir, anu hartosna éta tetep dina permukaan plastik akhir tanpa aya migrasi atanapi exudasi. , ngirangan fogging, VOCS atanapi bau. Ngabantosan ningkatkeun sipat anti goresan awét tina interior otomotif, ku nawiskeun paningkatan dina sababaraha aspék sapertos Kualitas, Sepuh, Raos Tangan, Pangurangan debu ... jsb Cocog sareng sababaraha rupa permukaan interior Otomotif, sapertos: Panel panto, Dasbor , Pusat Konsol, panel instrumen ...

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
LYSI-301 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PE 0,5 ~ 5% PE, TPE, TPV ...
LYSI-306 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV ...
LYSI-306H Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV ...
LYSI-306C Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV ...
LYSI-405 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% ABS 0,5 ~ 5% ABS, PC / ABS, AS ...
LYSI-413 Pelet bodas Polimér Siloxane 25% PC 2 ~ 5% PC, PC / ABS