• produk-spanduk

Masterbatch anti goresan

Masterbatch anti goresan

SILIKE Anti-scratch masterbatch gaduh kasaluyuan ditingkatkeun sareng matriks Polipropilén (CO-PP/HO-PP) -- Ngahasilkeun pamisahan fase handap tina permukaan ahir, anu hartosna tetep dina permukaan plastik ahir tanpa migrasi atanapi éksudasi. , ngurangan fogging , VOCS atawa Bau .Ngabantosan ningkatkeun sipat anti goresan anu tahan lama dina interior otomotif, ku nawiskeun perbaikan dina seueur aspek sapertos Kualitas, Sepuh, Rasa Tangan, Ngurangan akumulasi lebu ... , Konsol Tengah, panel instrumen...

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Masterbatch Anti Gores
LYSI-413
Pelet bodas polimér Siloxane 25% PC 2~5% PC, PC/ABS
Masterbatch anti goresan
LYSI-306H
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV...
Masterbatch anti goresan
LYSI-301
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PE 0,5 ~ 5% PE, TPE, TPV...
Anti goresan Masterbatch LYSI-306 Pelet bodas polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV...
Masterbatch anti goresan
LYSI-306C
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV...
Masterbatch anti goresan
LYSI-405
Pelet bodas polimér Siloxane 50% ABS 0,5 ~ 5% ABS, PC/ABS, AS...