• 500905803_banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Chengdu Silike Technology Co., Ltd. resmi didirikeun taun 2004, tempatna di NO. 336, CHUANGXIN AVE, QINGBAIJIANG INDUSTRIAL, CHENGDU, CHINA, anu ngagaduhan kantor di Guangdong, Jiangsu, Fujian sareng propinsi anu sanés. Ayeuna, perusahaan ngagaduhan luas pabrik langkung ti 20000 m2 kalayan luas laboratorium bebas 3000m2, kapasitas produksi 8000 Ton / Taun. 

Salaku inovator sareng pamimpin aplikasi silikon di china dina bidang karét-plastik, Silike parantos fokus kana integrasi silikon sareng plastik langkung ti 20 taun, nyandak kalungguhan dina ngagabungkeun silikon sareng plastik, sareng ngembangkeun Multi-fungsional aditif silikon dilarapkeun dina sapatu, kabel & kabel, trims interior otomotif, sareng pipa Telekomunikasi, film plastik, plastik rékayasa .... jsb. Dina taun 2020, Silike parantos hasil ngembangkeun bahan anyar pikeun kombinasi silikon-plastik: elastomér termoplastik berbasis silikon Si-TPV, saatos waktos lami tina budidaya anu jero sareng panilitian téknis dina bidang beungkeut silikon-plastik.

pic3
DCIM100MEDIADJI_0808.JPG
010d04b156a728d6e51f9c8e5285ceb

Saatos taun produk R & D inovasi sareng pamekaran pasar, produk kami pangsa pasar domestik langkung ti 40%, pangadegna ngaliput Amérika, Éropa, Oséania, Asia, Afrika sareng daérah sanés pasar penjualan internasional, produk diékspor ka seueur nagara luar negeri, nampi pujian bulat ti konsumén. Salaku tambahan, Silike ngadegkeun kerjasama anu caket sareng paguron luhur negeri, lembaga panilitian, kalebet sareng Universitas Sichuan, Pusat Resin Sintétis Nasional sareng unit-unit R&D anu sanés, sareng narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kami kalayan produk anu langkung maju, kualitas luhur!

Budaya Perusahaan

Mission

Misi

Inovasi organo-Silikon, nguatkeun nilai-énggal

Vision

Visi

Janten pabrikan calakan silikon khusus terkenal di dunya, platform Perusahaan pikeun strivers

Values

Nilai

1. Inovasi ilmiah sareng téknologi

2. kualitas luhur jeung efisiensi

3. Palanggan heula

4. Kerjasama win-win

5. Kajujuran sareng tanggung jawab