• 500905803_spanduk

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Chengdu Silike Technology Co., Ltd. sacara resmi diadegkeun dina 2004, ayana di NO.336, CHUANGXIN AVE, QINGBAIJIANG INDUSTRI, CHENGDU, CHINA, nu boga kantor di Guangdong, Jiangsu, Fujian jeung propinsi lianna.Ayeuna, perusahaan ngagaduhan aréa pabrik langkung ti 20000 m2 sareng laboratorium mandiri 3000m2, kapasitas produksi 8000 Ton / Taun.

Salaku hiji innovator sarta pamimpin dina aplikasi tina silicone di Cina dina widang karét-plastik, Silike geus fokus kana integrasi silicone sarta plastik pikeun leuwih ti 20 taun, nyokot kalungguhan dina ngagabungkeun silicone sarta plastik, sarta ngamekarkeun Multi-fungsi. aditif silicone dilarapkeun dina footwear, kawat & kabel, trims interior otomotif, sarta pipa Telekomunikasi, film plastik, plastik rékayasa .... jsb.Dina 2020, Silike parantos suksés ngembangkeun bahan énggal pikeun kombinasi silikon-plastik: elastomer termoplastik basis silikon Si-TPV, saatos lami budidaya jero sareng panalungtikan téknis dina widang beungkeutan silikon-plastik.

pic3
DCIM100MEDIADJI_0808.JPG
010d04b156a728d6e51f9c8e5285ceb

Saatos taun inovasi produk R&D sareng pamekaran pasar, produk urang pangsa pasar domestik langkung ti 40%, ngadegna nutupan Amérika, Eropa, Oséania, Asia, Afrika sareng daérah pasar penjualan internasional, produk diékspor ka seueur nagara. luar negeri, narima pujian unanimous ti nasabah.Sajaba ti éta, Silike ngadegkeun gawé babarengan deukeut jeung universitas domestik, institutes panalungtikan, kaasup jeung Sichuan Universitas, Nasional sintétik résin Center jeung unit R&D séjén, sarta strives nyadiakeun konsumén urang jeung leuwih maju, produk kualitas luhur!

Budaya Perusahaan

Misi

Misi

Inovasi organo-Silikon, nguatkeun nilai anyar

Visi

Visi

Janten produsén pinter silikon khusus anu unggul di dunya, platform Perusahaan pikeun strivers

Nilai-nilai

Nilai-nilai

1. Inovasi ilmiah sareng téknologi

2. kualitas luhur jeung efisiensi

3.Palanggan heula

4.Kerjasama win-win

5.Kajujuran jeung tanggung jawab