• 103684835-GettyImages-487041749

Urang Sunda & D

7f008d1148df454f3398bff4ba57dfe
010d04b156a728d6e51f9c8e5285ceb

Inovasi anu teu tiasa dicegah, téknologi masa depan sareng sustainable dina pokus

Évolusi téknologi Silike mangrupikeun hasil tina pamekaran matérial fungsional ditambah ku kajian dina bidang desain inovasi, aplikasi berkelanjutan, sareng kabutuhan lingkungan.

Pusat Panilitian & Pangembangan Silike ayana di Taman Industri Qingbaijiang, Chengdu, Cina. Langkung ti 30 padamel R&D, Dimimitian taun 2008, produk anu dikembangkeun kalebet silikon masterbatch LYSI series, anti-goresan masterbatch, anti-wear masterbatch, bubuk silikon, pelet anti squeaking, super slip masterbatch, silicone wax, sareng Si-TPV nyayogikeun dukungan pikeun solusi pikeun interior otomotif, kawat sareng sanyawa kabel, sol sapatu, pipa Telekomunikasi HDPE, saluran serat optik, komposit, sareng seueur deui.

Puseur R&D urang dilengkepan 50 jinis alat uji anu dianggo pikeun studi formulasi, analisis bahan baku, sareng produksi sampel.

d52c51252b484be282a7e56a8cf3130
19c0f96adfbe02793e7c632a2f8b8a9

Silike berpungsi dina produk sustainable sareng solusi pikeun palanggan urang dina industri plastik sareng karét.

Kami ngudag inovasi terbuka, departemén R&D kami kolaborasi sareng élmuwan ti lembaga panilitian sareng sababaraha paguron luhur Cina anu Universitas Sichuan ngahususkeun dina sektor plastik pikeun ngembangkeun proyek inovatif ngeunaan bahan, téknologi, sareng prosés produksi. Kemitraan Silke sareng universitas ogé ngamungkinkeun pikeun milih sareng ngalatih bakat anyar pikeun Chengdu Silike Technology Co., Ltd.

Pasar anu dioperasikeun ku Silike meryogikeun bantosan téknis anu konstan sareng pangrojong pamekaran produk dina sababaraha tahapan pamekaran produk, pikeun nyiapkeun produk pikeun minuhan spésifikasi klien sareng ngajukeun solusi inovatif.

Daérah fokus panalungtikan

642de58440bd455f1aafe2e94e33b47
3396e12c33d3077f069cafbc2f631bb
66193f77ea4265b9b505b68ed6eb61e

• Bahan panilitian silikon fungsional sareng pamekaran produk kinerja

• Teknologi pikeun kahirupan, produk anu tiasa dianggo Smart

• Nyayogikeun Solusi pikeun ningkatkeun sipat Pangolahan sareng kualitas permukaan

Kaasup:

• HFFR, LSZH, XLPE Kawat & Sanyawa kabel / Low COF, Anti-abrasi / Senyawa rendah haseup PVC.

• Sanyawa PP / TPO / TPV pikeun interior otomotif.

• Sol sapatu anu didamel tina EVA, PVC, TR / TPR, TPU, karét, jst.

• Silipo Core Pipe / Conduit / Saluran serat optik.

• Pilem bungkusan.

• Serat gelas dieusi tinggi dikuatkeun sanyawa PA6 / PA66 / PP sareng sababaraha sanyawa rékayasa sanés, sapertos sanyawa PC / ABS, POM, PET

• Warna / pangeusi luhur / polyolefin masterbatches.

• Serat Plastik / Lambaran.

• elastomer termoplastik / Si-TPV