• 103684835-GettyImages-487041749

Urang Sunda & D

7f008d1148df454f3398bff4ba57dfe
010d04b156a728d6e51f9c8e5285ceb

inovasi unstoppable, masa depan-bukti jeung téhnologi sustainable dina fokus

Évolusi téknologi Silike mangrupikeun hasil tina pamekaran bahan fungsional ditambah ku studi dina widang desain inovasi, aplikasi anu lestari, sareng kabutuhan lingkungan.

Pusat Panaliti & Pangembangan Silike aya di Qingbaijiang Industrial Park, Chengdu, China.Langkung ti 30 karyawan R&D, Dimimitian taun 2008, produk anu dikembangkeun kalebet séri silicone masterbatch LYSI, masterbatch anti scratch, masterbatch anti-wear, bubuk silikon, pellets anti-squeaking, super slip masterbatch, lilin silikon, sareng Si-TPV nyayogikeun solusi pikeun solusi. pikeun interior otomotif, kawat jeung sanyawa kabel, sol sapatu, pipa HDPE Telekomunikasi, saluran serat optik, composites, sareng nu sanesna.

Puseur R&D kami dilengkepan ku 50 jinis alat uji anu dianggo pikeun studi formulasi, analisis bahan baku, sareng produksi sampel.

d52c51252b484be282a7e56a8cf3130
19c0f96adfbe02793e7c632a2f8b8a9

Silike dianggo dina produk sustainable sareng solusi pikeun konsumén urang dina industri plastik sareng karét.

Urang ngudag inovasi kabuka, departemén R&D urang kolaborasi jeung élmuwan ti institutes panalungtikan sarta sababaraha paguron luhur Cina nu Universitas Sichuan specializing dina sektor plastik dina raraga ngamekarkeun proyék inovatif dina bahan, téhnologi, jeung prosés produksi.Mitra Silke sareng paguron luhur ogé ngamungkinkeun pikeun milih sareng ngalatih bakat énggal pikeun Chengdu Silike Technology Co., Ltd.

Pasar anu dioperasikeun Silike merlukeun bantuan téknis konstan sareng dukungan pangembangan produk dina sababaraha fase pengembangan produk, pikeun nyaluyukeun produk pikeun nyumponan spésifikasi klien sareng ngajukeun solusi inovatif.

Wewengkon fokus panalungtikan

642de58440bd455f1aafe2e94e33b47
3396e12c33d3077f069cafbc2f631bb
66193f77ea4265b9b505b68ed6eb61e

• panalungtikan bahan silicone Fungsional jeung ngembangkeun produk kinerja

• Téhnologi pikeun kahirupan, produk wearable Smart

• Nyadiakeun Solusi pikeun ngaronjatkeun sipat Processing sarta kualitas permukaan

Kaasup:

• HFFR, LSZH, XLPE Kawat & Cable sanyawa / Low COF, Anti abrasion / Low haseup sanyawa PVC.

• PP / TPO / sanyawa TPV pikeun interiors otomotif.

• Soles sapatu dijieunna tina Eva, PVC, TR / TPR, TPU, karét, jsb.

• Silicone Core pipe / Conduit / saluran serat optik.

• pilem bungkusan.

• High dieusian serat kaca bertulang PA6 / PA66 / PP sanyawa jeung sababaraha sanyawa rékayasa séjén, kayaning PC / ABS, POM, sanyawa pepet

• Warna / filler tinggi / masterbatches polyolefin.

• Serat palastik / lambar.

• elastomer Thermoplastic / Si-TPV