• products-banner

Masterbatch anti abrasi

Masterbatch anti abrasi

SILIKE Anti-abrasion masterbatches NM series khusus dikembangkeun pikeun industri alas kaki. Ayeuna, urang gaduh 4 peunteun anu masing-masing cocog pikeun EVA / PVC, TPR / TR, RUBBER sareng dampal sapatu TPU. Ditambah leutik di antarana sacara efektif tiasa ningkatkeun résistansi abrasi barang akhir sareng ngirangan nilai abrasi dina termoplastik. Épéktip pikeun tés abrasi DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA, GB.

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
NM-1Y Pelet bodas Polimér Siloxane 50% SBS 0,5 ~ 8% TPR, TR ...
NM-2T Pelet bodas Polimér Siloxane 50% EVA 0,5 ~ 8% PVC, EVA
NM-3C Pelet bodas Polimér Siloxane 50% Karét 0,5 ~ 3% Karét
NM-6 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% TPU 0,2 ~ 2% TPU
LYSI-10 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% HIPS 0,5 ~ 8% TPR, TR ...