• produk-spanduk

Masterbatch anti abrasion

Masterbatch anti abrasion

SILIKE Anti-abrasion masterbatches séri NM utamana dikembangkeun pikeun industri footwear.Ayeuna, urang gaduh 4 sasmita anu masing-masing cocog pikeun EVA / PVC, TPR / TR, karét sareng dampal sapatu TPU.A tambahan leutik di antarana bisa éféktif ngaronjatkeun daya tahan abrasion item ahir sarta ngurangan nilai abrasion dina thermoplastics.Éféktif pikeun DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA, GB tés abrasion.

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Masterbatch anti abrasion
NM-1Y
Pelet bodas polimér Siloxane 50% SBS 0,5 ~ 8% TPR, TR...
Masterbatch anti abrasion
NM-2T
Pelet bodas polimér Siloxane 50% EVA 0,5 ~ 8% PVC, EVA
Masterbatch anti abrasion
NM-3C
Pelet bodas polimér Siloxane 50% KArét 0,5 ~ 3% karét
Masterbatch anti abrasion
NM-6
Pelet bodas polimér Siloxane 50% TPU 0,2~2% TPU
Masterbatch anti abrasion
LYSI-10
Pelet bodas polimér Siloxane 50% HIPS 0,5 ~ 8% TPR, TR...