• warta-3

Pameran

Pameran

  • 2022 AR jeung VR Industri Chain Summit Forum

    2022 AR jeung VR Industri Chain Summit Forum

    Dina AR / VR Industri Chain Summit Forum ieu ti departemén kompeten akademisi jeung industri bigwigs ranté nyieun pidato éndah di panggung.Tina kaayaan pasar sareng tren pangembangan masa depan, perhatikeun titik nyeri industri VR / AR, desain produk & inovasi, sarat, ...
    Maca deui
  • Forum Summit Bahan Inovasi sareng Aplikasi Smart Wear 2end

    Forum Summit Bahan Inovasi sareng Aplikasi Smart Wear 2end

    Forum 2end Smart Wear Innovation Materials and Applications Summit diayakeun di Shenzhen dina 10 Désémber 2021. Manajer.Wang ti tim R&D masihan pidato ngeunaan aplikasi Si-TPV dina tali pigeulang sareng ngabagi solusi bahan anyar kami dina tali pigeulang pinter sareng tali jam tangan.Dibandingkeun jeung...
    Maca deui
  • Chinaplas2021 |Terus ngajalankeun pikeun papanggih hareup

    Chinaplas2021 |Terus ngajalankeun pikeun papanggih hareup

    Chinaplas2021 |Terus ngajalankeun pikeun patepang hareup Pameran Karét & Plastik Internasional opat dinten parantos dugi ka tungtung anu sampurna ayeuna.Ningali deui pangalaman éndah dina opat dinten, urang tiasa nyarios yén urang parantos kéngingkeun seueur.Pikeun nyimpulkeun dina tilu sen ...
    Maca deui
  • Silike Cina produk lilin Inovasi & Pangwangunan Summit ucapan keur lumangsung

    Silike Cina produk lilin Inovasi & Pangwangunan Summit ucapan keur lumangsung

    Inovasi produk lilin Cina sareng pangwangunan gempungan tilu dinten dilaksanakeun di jiaxing, propinsi Zhejiang, sareng peserta gempungan seueur.Dumasar kana prinsip silih bursa, kamajuan umum, Mr.Chen, R & D manajer Chengdu Silike Téhnologi co., ...
    Maca deui
  • Sareng anjeun, kami bakal ngantosan anjeun di halteu salajengna.

    Sareng anjeun, kami bakal ngantosan anjeun di halteu salajengna.

    Silike salawasna taat kana sumanget "sains jeung téhnologi, kamanusaan, inovasi jeung pragmatisme" pikeun panalungtikan sarta ngamekarkeun produk sarta ngalayanan konsumén.Dina prosés ngembangkeun pausahaan, urang aktip ilubiung dina paméran, terus diajar profésional ...
    Maca deui