• products-banner

Super Slip Masterbatch

Super Slip Masterbatch

SILIKE Super-slip masterbatch gaduh sababaraha nilai kalayan carrier resin sapertos PE, PP, EVA, TPU..etc, ngandung 10% ~ 50% UHMW Polydimethylsiloxane. A tambahan leutik tina éta tiasa nyata nurunkeun COF, ningkatkeun kalancaran permukaan tanpa perdarahan. Cocog sareng pilem BOPP, CPP, BOPET, EVA, TPU ....

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
LYSI-401 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PE 0,2 ~ 5% PE
LYSI-406 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PP 0,2 ~ 5% PP
LYSI-408 Pelet bodas Polimér Siloxane 30% Piaraan 0,5 ~ 5% Piaraan
SF 102 Pelet bodas Polimér Siloxane - EVA 6 ~ 10% EVA
SF 109 Pelet bodas Polimér Siloxane - TPU 6 ~ 10% TPU