• produk-spanduk

Super dieunakeun Masterbatch

Super dieunakeun Masterbatch

SILIKE Super-slip masterbatch gaduh sababaraha sasmita sareng pamawa résin sapertos PE, PP, EVA, TPU..etc, ngandung 10% ~ 50% UHMW Polydimethylsiloxane.A tambahan leutik eta nyata bisa nurunkeun COF, ngaronjatkeun smoothness permukaan tanpa perdarahan nanaon.Cocog jeung BOPP, CPP, BOPET, EVA, pilem TPU....

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Super dieunakeun Masterbatch
LYSI-401
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PE 0,2~5% PE
Super dieunakeun Masterbatch
SF 109
Pelet bodas polimér Siloxane -- TPU 6~10% TPU
Super dieunakeun Masterbatch
LYSI-406
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PP 0,2~5% PP
Super dieunakeun Masterbatch
SF 102
Pelet bodas polimér Siloxane -- EVA 6~10% EVA