• 500905803_banner

Tanggung jawab Sosial

Gigih dina pangwangunan berkelanjutan sareng ngabantosan kesejahteraan masarakat

Chengdu Silike Technology Co., Ltd. taat kana konsép ngajaga lingkungan ékologis, ngamajukeun pangwangunan anu séhat sareng héjo, sareng ngabantosan usaha kesejahteraan masarakat. Butuh pangwangunan anu berkelanjutan sareng ékologi héjo salaku prasarat pikeun pamekaran sareng produksi produk, sareng nganggo bahan anu didaur sareng héjo pikeun pamekaran produksip énggal. Organisasi sadaya anggota pikeun ilubiung dina kagiatan penanaman tangkal dina Arbor Day taunan, sareng aktip ngaréspon konsép ékonomi héjo, nyandak partisipasi aktif dina karaharjaan umum salaku eusi anu penting sareng perwujudan khusus pikeun minuhan tanggung jawab sosial, sareng parantos ngiringan bantosan wabah sareng kagiatan sanés. pikeun sababaraha kali pikeun nguatkeun rasa tanggung jawab masarakat perusahaan.

pic17
dwdw1

Rasa tanggung jawab sosial

Silike teras yakin pisan yén integritas mangrupikeun garis handap moralitas, dasar patuh hukum, aturan interaksi sosial, sareng premis harmoni. Kami teras-terasan nguatkeun kasadaran integritas salaku prasarat pikeun pangembangan perusahaan, operasi kalayan integritas, ngembangkeun integritas, ngarawat jalma anu integritas, ngamajukeun integritas salaku budaya perusahaan ngawangun masarakat anu harmonis.

Sadayana penting

Kami salawasna ngalaksanakeun prinsip "berorientasi jalma", ningkatkeun pamekaran sareng pemanfaatan SDM nalika ngembangkeun perusahaan, ningkatkeun pangenalan, cadangan sareng latihan bakat inti inti, nyayogikeun kasempetan sareng platform pikeun kamekaran padamel, sareng nyayogikeun lingkungan anu kompetitif anu saé pikeun pamekaran pagawé, Pikeun ngamajukeun kamekaran umum karyawan sareng perusahaan, sareng adaptasi sareng pamekaran jaman sosial.

pic4