• 500905803_spanduk

Tanggung jawab sosial

Persis dina pangwangunan sustainable sareng ngabantosan karaharjaan umum

Chengdu Silike Technology Co., Ltd. taat kana konsép ngajaga lingkungan ékologis, promosi pangwangunan séhat sareng héjo, sareng ngabantosan usaha karaharjaan umum.Butuh pamekaran sustainable sareng ékologi héjo salaku prasyarat pikeun pangembangan sareng produksi produk, sareng nganggo bahan anu tiasa didaur ulang sareng héjo pikeun pamekaran sareng produksi produk énggal.Atur sadaya anggota pikeun ilubiung dina kagiatan penanaman tangkal dina Poé Arbor taunan, sarta aktip ngabales konsép ékonomi héjo, nyandak partisipasi aktif dina karaharjaan umum salaku eusi penting jeung perwujudan husus tina minuhan tanggung jawab sosial, sarta geus ilubiung dina bantuan wabah jeung kagiatan lianna. pikeun sababaraha kali pikeun nguatkeun rasa masarakat perusahaan tanggung jawab.

gambar 17
dwdw1

Rasa tanggung jawab sosial

Silike salawasna yakin yén integritas téh dasar moral, dasar patuh hukum, aturan interaksi sosial, jeung premis karukunan.Kami salawasna nyandak strengthening tina kasadaran integritas salaku prerequisite pikeun ngembangkeun perusahaan, beroperasi kalawan integritas, ngamekarkeun kalawan integritas, ngubaran jalma kalawan integritas, promosi integritas salaku budaya perusahaan pikeun ngawangun masarakat harmonis.

Sarerea penting

Kami salawasna ngalaksanakeun prinsip "berorientasi jalma", ningkatkeun pamekaran sareng ngamangpaatkeun SDM nalika ngembangkeun perusahaan, ningkatkeun perkenalan, cagar sareng pelatihan bakat inti konci, nyayogikeun kasempetan sareng platform pikeun kamekaran karyawan, sareng nyayogikeun lingkungan kompetitif anu saé. pikeun ngembangkeun pagawe, Pikeun ngamajukeun tumuwuhna umum karyawan jeung parusahaan, sarta adaptasi jeung ngembangkeun jaman sosial.

pic4