• produk-spanduk

Si-TPV

SI-TPV 3100 Runtuyan

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomer basis Silicone termoplastik dinamis anu dipaténkeun anu didamel ku téknologi khusus anu cocog, ngabantosan karét silikon disebarkeun dina TPU sacara merata salaku titik-titik 2 ~ 3 micron dina mikroskop.Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng kauntungan tina thermoplastic sareng karét silikon anu nyambungkeun pinuh.Cocog jeung beungeut alat wearable, kulit jieunan, Otomotif, telepon bemper, Alat éléktronik asesoris (earbus, misalna), high-end TPE, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Elongation dina putus (%) Kakuatan Tensile (Mpa) Teu karasa (Pantai A) Kapadetan (g/cm3) MI (190 ℃, 10KG)
Si-TPV 3100-55A Pelet bodas 757 10.2 55A 1.17 47
Si-TPV 3100-65A Pelet bodas 395 9.4 65A 1.18 18
Si-TPV 3100-75A Pelet bodas 398 11 75A 1.18 27

SI-TPV 3300 Runtuyan

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomer basis Silicone termoplastik dinamis anu dipaténkeun anu didamel ku téknologi khusus anu cocog, ngabantosan karét silikon disebarkeun dina TPU sacara merata salaku titik-titik 2 ~ 3 micron dina mikroskop.Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng kauntungan tina thermoplastic sareng karét silikon anu nyambungkeun pinuh.Cocog jeung beungeut alat wearable, kulit jieunan, Otomotif, telepon bemper, Alat éléktronik asesoris (earbus, misalna), high-end TPE, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Elongation dina putus (%) Kakuatan Tensile (Mpa) Teu karasa (Pantai A) Kapadetan (g/cm3) MI (190 ℃, 10KG)
Si-TPV 3300-85A Pelet bodas 515 9.19 85A 1.2 37
Si-TPV 3300-75A Pelet bodas 334 8.2 75A 1.22 19
Si-TPV 3300-65A Pelet bodas 386 10.82 65A 1.22 29

Si-TPV 2150 Series

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomer basis Silicone termoplastik dinamis anu dipaténkeun anu didamel ku téknologi khusus anu cocog, ngabantosan karét silikon disebarkeun dina TPU sacara merata salaku titik-titik 2 ~ 3 micron dina mikroskop.Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng kauntungan tina thermoplastic sareng karét silikon anu nyambungkeun pinuh.Cocog jeung beungeut alat wearable, kulit jieunan, Otomotif, telepon bemper, Alat éléktronik asesoris (earbus, misalna), high-end TPE, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Elongation dina putus (%) Kakuatan Tensile (Mpa) Teu karasa (Pantai A) Kapadetan (g/cm3) MI (190 ℃, 10KG)
Si-TPV 2150-70A Pelet bodas 650 10.4 73A 1.03 68
Si-TPV 2150-55A Pelet bodas 590 6.7 55A 1.1 13

Si-TPV 3420 Series

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomer basis Silicone termoplastik dinamis anu dipaténkeun anu didamel ku téknologi khusus anu cocog, ngabantosan karét silikon disebarkeun dina TPU sacara merata salaku titik-titik 2 ~ 3 micron dina mikroskop.Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng kauntungan tina thermoplastic sareng karét silikon anu nyambungkeun pinuh.Cocog jeung beungeut alat wearable, kulit jieunan, Otomotif, telepon bemper, Alat éléktronik asesoris (earbus, misalna), high-end TPE, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Elongation dina putus (%) Kakuatan Tensile (Mpa) Teu karasa (Pantai A) Kapadetan (g/cm3) MI (190 ℃, 10KG)
Si-TPV 3420-90A Pelet bodas 485 24 90A 1.21 7.6

Si-TPV 3520 Series

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomer basis Silicone termoplastik dinamis anu dipaténkeun anu didamel ku téknologi khusus anu cocog, ngabantosan karét silikon disebarkeun dina TPU sacara merata salaku titik-titik 2 ~ 3 micron dina mikroskop.Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng kauntungan tina thermoplastic sareng karét silikon anu nyambungkeun pinuh.Cocog jeung beungeut alat wearable, kulit jieunan, Otomotif, telepon bemper, Alat éléktronik asesoris (earbus, misalna), high-end TPE, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Elongation dina putus (%) Kakuatan Tensile (Mpa) Teu karasa (Pantai A) Kapadetan (g/cm3) MI (190 ℃, 10KG)
Si-TPV 3520-70A Pelet bodas 821 18 70A 1.11 48