• 500905803_banner

Riwayat Perusahaan

DINA taun 2020

2020

2020

Ngasupkeun pasar alat anu tiasa dipakai sareng ngaluncurkeun produk anyar Si-TPV hasil

IN 2019

2019

2019

Laboratorium dipeunteun salaku pusat P&P téknologi propinsi

IN 2016

2016

2016

Kantor ngalih ka alamat énggal

DINA 2013

2013

2013

Asup ka pasar interior otomotif pikeun nyayogikeun palanggan sareng solusi anti gores silikon

DINA 2013

2013-K

2013

Partisipasi dina Pameran K di Jérman pikeun anu munggaran

IN 2011

2011

2011

Ngasupkeun pasar senyawa kawat & kabel kalayan prestasi anu luar biasa

IN 2010

20101

2010

Asup ka pasar internasional pikeun nyayogikeun palanggan global kalayan solusi silikon dina karét sareng palastik

IN 2008

2008

2008

Cabang pendirian di Propinsi Fujian, Propinsi Jiangsu sareng Propinsi Guangdong

IN 2006

2006

2006

Ngalebetkeun industri alas kaki sareng nyayogikeun solusi anti abrasi pikeun sol sapatu (kalebet EVA / PVC, TPR / TR, RUBBER sareng sapatu TPU urang)

IN 2004

2004

2004

Ngadegkeun Perusahaan