• produk-spanduk

Aditif Silicone

Silicone Masterbatch LYSI Series

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) runtuyan LYSI mangrupakeun rumusan pelletized kalawan 20 ~ 65% ultra tinggi molekular beurat siloxane polimér dispersed di sagala rupa pamawa résin.Hal ieu loba dipaké salaku aditif processing efisien dina éta sistem résin cocog pikeun ngaronjatkeun sipat processing jeung ngaropéa kualitas permukaan.

Bandingkeun sareng aditif Silicone / Siloxane beurat molekul handap konvensional, sapertos minyak Silicone, cairan silikon atanapi alat pamrosesan jinis sanésna, séri SILIKE Silicone Masterbatch LYSI diperkirakeun masihan kauntungan anu langkung saé, sapertos.Kurang slippage screw, ningkat release kapang, ngurangan paeh drool, koefisien handap gesekan, pangsaeutikna masalah cet na percetakan, sarta rentang lega tina kamampuhan kinerja.

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Silicone Masterbatch LYSI-401 Pelet bodas polimér Siloxane 50% LDPE 0,5 ~ 5% PE PP PA TPE
Silicone Masterbatch LYSI-402 Pelet bodas polimér Siloxane 50% EVA 0,5 ~ 5% PE PP PA EVA
Silicone Masterbatch LYSI-403 Pelet bodas polimér Siloxane 50% TPEE 0,5 ~ 5% PET PBT
Silicone Masterbatch LYSI-404 Pelet bodas polimér Siloxane 50% HDPE 0,5 ~ 5% PE PP TPE
Silicone Masterbatch LYSI-405 Pelet bodas polimér Siloxane 50% ABS 0,5 ~ 5% ABS AS
Silicone Masterbatch LYSI-406 Pelet bodas polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PE PP TPE
Silicone Masterbatch LYSI-307 Pelet bodas polimér Siloxane 50% PA6 0,5 ~ 5% PA6
Silicone Masterbatch LYSI-407 Pelet bodas polimér Siloxane 30% PA6 0,5 ~ 5% PA
Silicone Masterbatch LYSI-408 Pelet bodas polimér Siloxane 30% PET 0,5 ~ 5% PET
Silicone Masterbatch LYSI-409 Pelet bodas polimér Siloxane 50% TPU 0,5 ~ 5% TPU
Silicone Masterbatch LYSI-410 Pelet bodas polimér Siloxane 50% HIPS 0,5 ~ 5% HIPS
Silicone Masterbatch LYSI-311 Pelet bodas polimér Siloxane 50% POM 0,5 ~ 5% POM
Silicone Masterbatch LYSI-411 Pelet bodas polimér Siloxane 30% POM 0,5 ~ 5% POM
Silicone Masterbatch LYSI-412 Pelet bodas polimér Siloxane 50% LLDPE 0,5 ~ 5% PE, PP, PC
Silicone Masterbatch LYSI-413 Pelet bodas polimér Siloxane 25% PC 0,5 ~ 5% PC, PC/ABS
Silicone Masterbatch LYSI-415 Pelet bodas polimér Siloxane 50% SAN 0,5 ~ 5% PVC, PC, PC & ABS
Silicone Masterbatch LYSI-501 Pelet bodas polimér Siloxane -- PE 0,5 ~ 6% PE PP PA TPE
Silicone Masterbatch LYSI-502C Pelet bodas polimér Siloxane -- EVA 0,2~5% PE PP EVA
Silicone Masterbatch LYSI-506 Pelet bodas polimér Siloxane -- PP 0,5 ~ 7% PE PP TPE
Silicone Masterbatch LYPA-208C Pelet bodas polimér Siloxane 50% LDPE 0,2~5% PE, XLPE

Bubuk silikon

Bubuk silikon (bubuk Siloxane) séri LYSI mangrupikeun formulasi bubuk anu ngandung 55 ~ 70% UHMW Siloxane polimér anu sumebar dina Silika.Cocog jeung sagala rupa aplikasi kawas kawat & sanyawa kabel, plastik rékayasa, warna / filler masterbatches ...

Bandingkeun sareng aditif Silicone / Siloxane beurat molekul handap konvensional, sapertos minyak Silicone, cairan silikon atanapi alat pamrosésan jinis sanés, bubuk Silikon SILIKE diperkirakeun masihan kauntungan anu langkung saé pikeun ngolah proopertise sareng ngarobih kualitas permukaan produk ahir, sapertos,.Kirang slippage screw, ningkat release kapang, ngurangan paeh drool, koefisien handap gesekan, cet pangsaeutikna jeung masalah percetakan, sarta rentang lega kinerja capabilities.What's deui, éta boga épék retardancy seuneu sinergis lamun digabungkeun jeung aluminium phosphinate sarta retardants seuneu lianna. .

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Silicone Bubuk LYSI-100A Bubuk bodas polimér Siloxane 55% -- 0,2~5% PE, PP, EVA, PC, PA, PVC, ABS....
Silicone Bubuk LYSI-100 Bubuk bodas polimér Siloxane 70% -- 0,2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....
Silicone Bubuk LYSI-300C Bubuk bodas polimér Siloxane 65% -- 0,2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....
Silikon Bubuk S201 Bubuk bodas polimér Siloxane 60% -- 0,2~5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS....

Masterbatch anti goresan

SILIKE Anti-scratch masterbatch gaduh kasaluyuan ditingkatkeun sareng matriks Polipropilén (CO-PP/HO-PP) -- Ngahasilkeun pamisahan fase handap tina permukaan ahir, anu hartosna tetep dina permukaan plastik ahir tanpa migrasi atanapi éksudasi. , ngurangan fogging , VOCS atawa Bau .Ngabantosan ningkatkeun sipat anti goresan anu tahan lama dina interior otomotif, ku nawiskeun perbaikan dina seueur aspek sapertos Kualitas, Sepuh, Rasa Tangan, Ngurangan akumulasi lebu ... , Konsol Tengah, panel instrumen...

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Masterbatch Anti Gores
LYSI-413
Pelet bodas polimér Siloxane 25% PC 2~5% PC, PC/ABS
Masterbatch anti goresan
LYSI-306H
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV...
Masterbatch anti goresan
LYSI-301
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PE 0,5 ~ 5% PE, TPE, TPV...
Anti goresan Masterbatch LYSI-306 Pelet bodas polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV...
Masterbatch anti goresan
LYSI-306C
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV...
Masterbatch anti goresan
LYSI-405
Pelet bodas polimér Siloxane 50% ABS 0,5 ~ 5% ABS, PC/ABS, AS...

Masterbatch anti abrasion

SILIKE Anti-abrasion masterbatches séri NM utamana dikembangkeun pikeun industri footwear.Ayeuna, urang gaduh 4 sasmita anu masing-masing cocog pikeun EVA / PVC, TPR / TR, karét sareng dampal sapatu TPU.A tambahan leutik di antarana bisa éféktif ngaronjatkeun daya tahan abrasion item ahir sarta ngurangan nilai abrasion dina thermoplastics.Éféktif pikeun DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA, GB tés abrasion.

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Masterbatch anti abrasion
NM-1Y
Pelet bodas polimér Siloxane 50% SBS 0,5 ~ 8% TPR, TR...
Masterbatch anti abrasion
NM-2T
Pelet bodas polimér Siloxane 50% EVA 0,5 ~ 8% PVC, EVA
Masterbatch anti abrasion
NM-3C
Pelet bodas polimér Siloxane 50% KArét 0,5 ~ 3% karét
Masterbatch anti abrasion
NM-6
Pelet bodas polimér Siloxane 50% TPU 0,2~2% TPU
Masterbatch anti abrasion
LYSI-10
Pelet bodas polimér Siloxane 50% HIPS 0,5 ~ 8% TPR, TR...

Anti squeaking Masterbatch

Masterbatch anti-squaking Silike mangrupikeun polysiloxane khusus anu nyayogikeun kinerja anti-squeaking permanén anu saé pikeun PC / bagian ABS kalayan biaya anu langkung handap.Kusabab partikel anti-squeaking dilebetkeun nalika prosés ngagaul atanapi suntikan, henteu peryogi léngkah-léngkah pamrosésan anu ngalambatkeun laju produksi.Kadé SILIPLAS 2070 masterbatch ngajaga sipat mékanis tina PC / ABS alloy-kaasup lalawanan dampak has na.Ku ngalegaan kabébasan desain, téknologi novel ieu tiasa nguntungkeun OEM otomotif sareng sadaya lapisan kahirupan.Baheula, alatan pos-processing, desain bagian kompléks jadi hésé atawa teu mungkin pikeun ngahontal sinyalna post-processing lengkep.Sabalikna, aditif silikon henteu kedah ngarobih desain pikeun ngaoptimalkeun kinerja anti-squeakingna.Silike's SILIPLAS 2070 mangrupikeun produk munggaran dina séri énggal aditif silikon anti bising, anu tiasa cocog pikeun mobil, transportasi, konsumen, konstruksi sareng perkakas bumi.

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Masterbatch anti squeak
SILIPLAS 2070
Pelet bodas polimér Siloxane -- -- 0,5 ~ 5% ABS, PC/ABS

Aditif Masterbatch Pikeun WPC

SILIKE WPL 20 mangrupikeun pellet padet anu ngandung kopolimer Silikon UHMW anu sumebar dina HDPE, khususna dirancang pikeun komposit Kayu-plastik.A dosage leutik eta nyata bisa ningkatkeun sipat processing jeung kualitas permukaan, kaasup ngurangan COF nu, torsi extruder handap, laju extrusion-garis luhur, scratch awét & résistansi abrasion jeung finish permukaan alus teuing jeung ngarasakeun leungeun alus.Cocog jeung HDPE, PP, PVC .. kayu komposit plastik.

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Aditif Masterbatch
SILIMER 5320
pellet bodas-off bodas polimér Siloxane -- -- 0,5~5% Plastik kai
Aditif Masterbatch
WPL20
Pelet bodas polimér Siloxane -- HDPE 0,5 ~ 5% Plastik kai

Super dieunakeun Masterbatch

SILIKE Super-slip masterbatch gaduh sababaraha sasmita sareng pamawa résin sapertos PE, PP, EVA, TPU..etc, ngandung 10% ~ 50% UHMW Polydimethylsiloxane.A tambahan leutik eta nyata bisa nurunkeun COF, ngaronjatkeun smoothness permukaan tanpa perdarahan nanaon.Cocog jeung BOPP, CPP, BOPET, EVA, pilem TPU....

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Super dieunakeun Masterbatch
LYSI-401
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PE 0,2~5% PE
Super dieunakeun Masterbatch
SF 109
Pelet bodas polimér Siloxane -- TPU 6~10% TPU
Super dieunakeun Masterbatch
LYSI-406
Pelet bodas polimér Siloxane 50% PP 0,2~5% PP
Super dieunakeun Masterbatch
SF 102
Pelet bodas polimér Siloxane -- EVA 6~10% EVA