• produk-spanduk

Aditif Masterbatch Pikeun WPC

Aditif Masterbatch Pikeun WPC

SILIKE WPL 20 mangrupikeun pellet padet anu ngandung kopolimer Silikon UHMW anu sumebar dina HDPE, khususna dirancang pikeun komposit Kayu-plastik.A dosage leutik eta nyata bisa ningkatkeun sipat processing jeung kualitas permukaan, kaasup ngurangan COF nu, torsi extruder handap, laju extrusion-garis luhur, scratch awét & résistansi abrasion jeung finish permukaan alus teuing jeung ngarasakeun leungeun alus.Cocog jeung HDPE, PP, PVC .. kayu komposit plastik.

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip résin pamawa Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Aditif Masterbatch
SILIMER 5320
pellet bodas-off bodas polimér Siloxane -- -- 0,5~5% Plastik kai
Aditif Masterbatch
WPL20
Pelet bodas polimér Siloxane -- HDPE 0,5 ~ 5% Plastik kai