• products-banner

Masterbatch Aditif Pikeun WPC

Masterbatch Aditif Pikeun WPC

SILIKE WPL 20 mangrupikeun palét padet anu ngandung UHMW Silicone copolymer sumebar di HDPE, éta khususna dirancang pikeun komposit Kai-plastik. A dosis leutik tina éta tiasa sacara signifikan ningkatkeun sipat pamrosésan sareng kualitas permukaan, kalebet ngirangan COF, torsi extruder handap, kecepatan ekstrusi-line langkung luhur, corétan awét & tahan abrasi sareng permukaan anu saé kalayan raos anu saé. Cocog sareng HDPE, PP, PVC .. kai plastik komposit.

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
WPL20 Pelet bodas Polimér Siloxane - HDPE 0,5 ~ 5% Plastik kai