• warta-3

warta industri

warta industri

  • Ngaoptimalkeun Produksi Film BOPP

    Ngaoptimalkeun Produksi Film BOPP

    Nalika agén slip organik dianggo dina pilem Polipropilén Berorientasi Biaxially (BOPP), migrasi kontinyu tina permukaan pilem, anu tiasa mangaruhan penampilan sareng kualitas bahan bungkusan ku cara ningkatkeun halimun dina pilem jelas.Papanggihan: Non-migrasi agén slip panas pikeun produksi BOPP fi ...
    Maca deui
  • Review Forum Summit Bahan Sapatu ka-8

    Review Forum Summit Bahan Sapatu ka-8

    Forum Summit Bahan Sapatu ka-8 tiasa ditingali salaku silaturahmi pikeun pamangku kapentingan sareng ahli industri sapatu, ogé panaratas dina widang kelestarian.Marengan ngembangkeun sosial, sagala jinis sapatu anu preferentially digambar deukeut alus-pilari, ergonomic praktis, sarta dipercaya d ...
    Maca deui
  • Cara pikeun ningkatkeun abrasion sareng résistansi scratch tina PC / ABS

    Cara pikeun ningkatkeun abrasion sareng résistansi scratch tina PC / ABS

    Polycarbonate/acrylonitrile butadiene styrene (PC/ABS) mangrupa térmoplastik rékayasa dijieun tina campuran PC jeung ABS.Masterbatches silikon salaku solusi anti-scratch sareng abrasion anu henteu migrasi anu kuat didamel pikeun polimér sareng alloy dumasar styrene, sapertos PC, ABS, sareng PC / ABS.Adv...
    Maca deui
  • Silicone Masterbatches dina Industri Otomotif

    Silicone Masterbatches dina Industri Otomotif

    Pasar Silicone Masterbatches di Éropa pikeun Dilegakeun sareng Kamajuan di Industri Otomotif Saur Studi ku TMR!Penjualan kendaraan otomotif parantos ningkat di sababaraha nagara Éropa.Sumawona, otoritas pamaréntah di Éropa ningkatkeun inisiatif pikeun ngirangan tingkat émisi karbon, ...
    Maca deui
  • Masterbatch tahan scratch jangka panjang pikeun sanyawa Polyolefins Automotive

    Masterbatch tahan scratch jangka panjang pikeun sanyawa Polyolefins Automotive

    Poliolefin sapertos polipropilén (PP), PP anu dimodifikasi EPDM, sanyawa talc polipropilén, olefin Termoplastik (TPOs), sareng elastomer termoplastik (TPEs) beuki seueur dianggo dina aplikasi otomotif sabab gaduh kaunggulan dina daur ulang, ringan, sareng murah dibandingkeun sareng insinyur. ...
    Maca deui
  • 【Tech】 Jieun Botol PET tina Karbon Direbut & Masterbatch Anyar Ngabéréskeun Masalah sareng Masalah Gesekan

    【Tech】 Jieun Botol PET tina Karbon Direbut & Masterbatch Anyar Ngabéréskeun Masalah sareng Masalah Gesekan

    Jalan pikeun usaha produk PET nuju ékonomi anu langkung sirkular!Papanggihan: Métode Anyar Ngadamel Botol PET tina Karbon Direbut!LanzaTech nyatakeun yén éta parantos mendakan cara pikeun ngahasilkeun botol plastik nganggo baktéri anu ngadahar karbon anu direkayasa khusus.Prosésna, anu ngagunakeun émisi tina pabrik baja atanapi ga...
    Maca deui
  • Balukar tina aditif Silicone on Pasipatan of Processing jeung Kualitas Permukaan Thermoplastics

    Balukar tina aditif Silicone on Pasipatan of Processing jeung Kualitas Permukaan Thermoplastics

    A thermoplastic sa tipe plastik dijieun tina résin polimér nu jadi cair homogenized lamun dipanaskeun sarta teuas lamun tiis.Nalika beku, kumaha oge, thermoplastic jadi kaca-kawas sarta tunduk kana narekahan.Karakteristik ieu, anu masihan nami bahan, tiasa dibalikkeun.Nyaéta, éta c...
    Maca deui
  • Palastik suntik kapang Release Agen SILIMER 5140 polimér aditif

    Palastik suntik kapang Release Agen SILIMER 5140 polimér aditif

    Naon aditif plastik anu mangpaat dina produktivitas sareng sipat permukaan?Konsistensi finish permukaan, optimasi waktu siklus, sarta ngurangan operasi pos-kapang saméméh lukisan atawa gluing mangrupakeun faktor penting dina operasi ngolah plastik!Palastik suntik kapang Release Agen ...
    Maca deui
  • Si-TPV Solusi pikeun touch lemes leuwih-dibentuk dina Pet Toys

    Si-TPV Solusi pikeun touch lemes leuwih-dibentuk dina Pet Toys

    Konsumén ngarepkeun di pasar cocooan piaraan bahan anu aman sareng lestari anu henteu ngandung zat anu ngabahayakeun bari nawiskeun daya tahan sareng éstétika anu ditingkatkeun…
    Maca deui
  • Jalan ka abrasion-tahan bahan EVA

    Jalan ka abrasion-tahan bahan EVA

    Marengan ngembangkeun sosial, sapatu olahraga anu preferentially digambar nutup ti pilari alus mun practicality ngan laun.EVA nyaéta kopolimer étiléna/vinil asétat (ogé disebut kopolimer éténa-vinil asétat), gaduh kaplastisan anu saé, élastisitas, sareng machinability, sareng ku busa, dirawat ku ...
    Maca deui
  • Pelumas Katuhu pikeun plastik

    Pelumas Katuhu pikeun plastik

    Pelumas plastik penting pikeun ngaronjatkeun kahirupan maranéhanana sarta ngurangan konsumsi kakuatan sarta friction.Many bahan geus dipaké leuwih taun ka lubricate plastik, pelumas dumasar kana silicone, PTFE, lilin beurat molekul low, minyak mineral, sarta hidrokarbon sintétik, tapi masing-masing boga pikaresepeun. s...
    Maca deui
  • Métode pangolahan sareng bahan énggal aya pikeun ngahasilkeun permukaan interior anu lemes

    Métode pangolahan sareng bahan énggal aya pikeun ngahasilkeun permukaan interior anu lemes

    Sababaraha permukaan dina interior otomotif diwajibkeun gaduh daya tahan anu luhur, penampilan anu pikaresepeun, sareng conto haptic.Typical anu saé nyaéta panel instrumen, panutup panto, motong konsol tengah sareng tutup kotak sarung tangan.Panginten permukaan anu paling penting dina interior otomotif nyaéta alat pa ...
    Maca deui
  • Jalan ka Campuran Poli (Asam Laktat) Super Tangguh

    Jalan ka Campuran Poli (Asam Laktat) Super Tangguh

    Pamakéan plastik sintétik anu diturunkeun tina minyak bumi ditantang kusabab masalah polusi bodas anu kasohor pisan.Néangan sumber karbon renewable salaku alternatif geus jadi pohara penting sarta urgent.Asam polylactic (PLA) parantos dianggap salaku alternatif poténsial pikeun ngagentos ...
    Maca deui