SLK04-3
SLK01-2
SLK02-3
SLK03-2

SOLUSI SILIKON Pikeun Pasar Anjeun

Kauntungan tina sagala rupa atribut produk kami. Aditif silikon sareng Si-TPV urang seueur dianggo dina industri termoplastik kanggo nyayogikeun produk plastik / karét kalayan kinerja pangolahan anu langkung saé sareng lemes permukaan.

Kakuatan urang

  • Taun Merek Terpercaya

  • Pusat R&D propésional tambahan

  • Vérsi édisi silikon

  • Pelanggan nagara

  • Kontrol Kualitas anu ketat taun

ANJING PRODUK Kuat

Produk anu leres nyaéta prasarat pikeun mastikeun yén anjeun bakal kéngingkeun hasil anu saé. Kami parantos ngembangkeun solusi polimér Silikon anu pas pikeun masing-masing aplikasi khusus anjeun. Upami henteu di dieu, mangga ngahubungan kami pikeun produk khusus.

TAMBAHAN SILIKON GRATIS JEUNG SAMPEL Si-TPV LEUWIH JEUNG 100 GRADE

Jenis sampel

$0

  • 50+

    peunteun Silikon Masterbatch

  • 10+

    peunteun bubuk Silikon

  • 10+

    peunteun Anti-ngeruk Masterbatch

  • 10+

    peunteun Anti-abrasi Masterbatch

  • 10+

    peunteun Si-TPV

  • 8+

    peunteun Lilin Silikon

Ngeunaan SILIKE

Ieu mangrupikeun pidéo ngeunaan kami, anjeun tiasa maénkeun éta upami anjeun resep

Warta Anu pang anyarna

Émbaran Industri