SLK04-3
SLK01-2
SLK02-3
SLK03-2

Solusi silikon pikeun pasar anjeun

Mangpaat tina sagala rupa atribut produk urang.Aditif Silicone kami sareng Si-TPV seueur dianggo dina industri termoplastik pikeun nyayogikeun produk plastik / karét kalayan kinerja pamrosésan anu langkung saé sareng lemes permukaan.

Kakuatan urang

  • Brand Dipercanten Taun

  • Puseur R&D profésional tambahan

  • Vérsi silicone aditif

  • klien nagara

  • Taun Kontrol Kualitas Ketat

RANGE PRODUK POWERFUL

Produk anu leres mangrupikeun prasyarat pikeun mastikeun yén anjeun bakal nampi hasil anu saé.Kami parantos ngembangkeun solusi polimér Silikon anu pas pikeun unggal aplikasi khusus anjeun.Mun teu di dieu, mangga ngahubungan kami pikeun produk ngaropéa.

TAMBAHAN SILIKON GRATIS JEUNG SAMPEL Si-TPV LEBIH TI 100 KELAS

Jenis sampel

$0

  • 50+

    sasmita Silicone Masterbatch

  • 10+

    sasmita Silicone Bubuk

  • 10+

    sasmita Anti scratch Masterbatch

  • 10+

    sasmita Anti abrasion Masterbatch

  • 10+

    peunteun Si-TPV

  • 8+

    sasmita Silicone Wax

Ngeunaan SILIKE

Di handap ieu mangrupakeun video ngeunaan urang, anjeun bisa maénkeun éta lamun museurkeun

WARTA panganyarna

Émbaran Industri

SLK