• warta-3

warta parusahaan

warta parusahaan

  • Inovasi Aditif Masterbatch Pikeun Kayu Komposit Plastik

    Inovasi Aditif Masterbatch Pikeun Kayu Komposit Plastik

    SILIKE nawiskeun metode anu fungsional pisan pikeun ningkatkeun daya tahan sareng kualitas WPC bari ngirangan biaya produksi.Wood Plastic Composite (WPC) nyaéta gabungan tina tipung kai bubuk, sawdust, bubur kai, awi, jeung termoplastik.Hal ieu dipaké pikeun nyieun floors, railings, pager, landscaping timb ...
    Maca deui
  • Wilujeng tepang taun ka-18!

    Wilujeng tepang taun ka-18!

    Wah, Silike Technology tungtungna dewasa!Sakumaha anjeun tiasa tingali ku ningali poto ieu.Urang ngagungkeun ulang dalapan belas urang.Nalika urang ningali deui, urang gaduh seueur pikiran sareng parasaan dina sirah urang, seueur anu parantos robih dina industri salami dalapan belas taun ka pengker, sok aya naek sareng kahandap...
    Maca deui
  • 2022 AR jeung VR Industri Chain Summit Forum

    2022 AR jeung VR Industri Chain Summit Forum

    Dina AR / VR Industri Chain Summit Forum ieu ti departemén kompeten akademisi jeung industri bigwigs ranté nyieun pidato éndah di panggung.Tina kaayaan pasar sareng tren pangembangan masa depan, perhatikeun titik nyeri industri VR / AR, desain produk & inovasi, sarat, ...
    Maca deui
  • Strategi pikeun ngembangkeun sustainable dina produksi pa

    Strategi pikeun ngembangkeun sustainable dina produksi pa

    Kumaha carana ngahontal sipat tribological hadé tur efisiensi processing gede sanyawa pa?kalawan aditif ramah lingkungan.Polyamide (PA, Nilon) dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi, kalebet tulangan dina bahan karét sapertos ban mobil, pikeun dianggo salaku tali atanapi benang, sareng pikeun ...
    Maca deui
  • Téknologi anyar 丨 Ngagabungkeun daya tahan anu kuat sareng kanyamanan sentuhan lemes pikeun Fitness Gear Pro Grips.

    Téknologi anyar 丨 Ngagabungkeun daya tahan anu kuat sareng kanyamanan sentuhan lemes pikeun Fitness Gear Pro Grips.

    Téknologi anyar 丨 Ngagabungkeun daya tahan anu kuat sareng kanyamanan sentuhan lemes pikeun Fitness Gear Pro Grips.SILIKE mawa Anjeun Si-TPV suntik silicone alat olahraga handles.Si-TPV dipaké dina spéktrum lega pakakas olahraga inovatif ti handles tali luncat pinter, sarta dicekel sapédah, dicekel golf, spinning ...
    Maca deui
  • Ngolah kualitas luhur lubricating aditif silicone masterbatch

    Ngolah kualitas luhur lubricating aditif silicone masterbatch

    SILIKE silicone masterbatches LYSI-401, LYSI-404: cocog pikeun tube inti silikon / tube serat / tube PLB HDPE, multi-kanal microtube / tube na tube diaméterna badag.Kaunggulan aplikasi: (1) Ningkatkeun kinerja processing, kaasup fluidity hadé, ngurangan paeh drool, ngurangan torsi Tonjolan, jadi ...
    Maca deui
  • Silike ieu kaasup kana bets katilu tina daptar pausahaan "Little Giant".

    Silike ieu kaasup kana bets katilu tina daptar pausahaan "Little Giant".

    Anyar-anyar ieu, Silike kalebet dina angkatan katilu Spésialisasi, Perbaikan, Diferensiasi, Inovasi "Little Giant" daptar perusahaan.Usaha "raksasa leutik" dicirikeun ku tilu jinis "ahli".Anu kahiji nyaéta industri "ahli R...
    Maca deui
  • Agén anti maké pikeun footwear

    Agén anti maké pikeun footwear

    Balukar Sapatu sareng Dampal Karét Tahan Nganggo dina Kapasitas Latihan Awak Manusa.Kalawan pamakéna jadi leuwih aktip dina kahirupan sapopoé maranéhna sagala rupa olahraga, sarat pikeun nyaman, sarta slip- sarta footwear tahan abrasion geus jadi beuki luhur.Karét boga lebah ...
    Maca deui
  • Nyiapkeun Bahan Polyolefins Tahan Gores sareng Low VOCs pikeun Industri Otomotif.

    Nyiapkeun Bahan Polyolefins Tahan Gores sareng Low VOCs pikeun Industri Otomotif.

    Nyiapkeun Bahan Polyolefins Tahan Gores sareng Low VOCs pikeun Industri Otomotif.>> Otomotif seueur pisan polimér anu ayeuna dianggo pikeun bagian-bagian ieu nyaéta PP, PP anu dieusi talc, TPO anu dieusi talc, ABS, PC(polycarbonate)/ABS, TPU (uretan termoplastik) diantarana.Kalayan konsumén ...
    Maca deui
  • SI-TPV anu ramah lingkungan sareng kulit ningkatkeun efisiensi ngolah sikat huntu listrik

    SI-TPV anu ramah lingkungan sareng kulit ningkatkeun efisiensi ngolah sikat huntu listrik

    Metoda Persiapan Leuleus Eco-friendly Electric Toothbrush Pakem cecekelan >> Electric toothbrushes, cecekelan cecekelan umumna dijieunna tina plastik rékayasa kayaning ABS, PC / ABS, guna ngaktipkeun tombol jeung bagian séjén pikeun langsung ngahubungan leungeun jeung leungeun alus. rarasaan, gagangna teuas ...
    Maca deui
  • SILIKE Anti-squeaking masterbatch SILIPLAS 2070

    SILIKE Anti-squeaking masterbatch SILIPLAS 2070

    Cara pikeun nungkulan squeaking dina aplikasi interior otomotif!!Ngaminimalkeun bising dina interior otomotif janten langkung penting, pikeun ngatasi masalah ieu, Silike parantos ngembangkeun masterbatch anti-squeaking SILIPLAS 2070, Anu mangrupikeun polysiloxane khusus anu nyayogikeun permanén anu saé ...
    Maca deui
  • Masterbatch pelumas SILIMER 5320 inovatif ngajantenkeun WPC langkung saé

    Masterbatch pelumas SILIMER 5320 inovatif ngajantenkeun WPC langkung saé

    Wood Plastic Composite (WPC) nyaéta gabungan tina tipung kai bubuk, sawdust, bubur kai, awi, jeung termoplastik.Ieu bahan ramah lingkungan.Ilaharna, éta dipaké pikeun nyieun lanté, railings, pager, landscaping timbers, cladding na siding, bangku taman, ... Tapi, nyerep ...
    Maca deui
  • Cina Plastics Industri, Study on Tribological Properties of dirobah ku Silicone Masterbatch

    Cina Plastics Industri, Study on Tribological Properties of dirobah ku Silicone Masterbatch

    The silicone masterbatch / linier low density poliétilén (LLDPE) composites kalawan eusi béda tina silicone masterbatch 5%, 10%, 15%, 20%, jeung 30%) anu fabricated ku metoda sintering mencét panas sarta kinerja tribological maranéhanana diuji.Hasilna nunjukkeun yén masterbatch silikon c ...
    Maca deui
  • solusi polimér inovasi pikeun komponén wearable idéal

    solusi polimér inovasi pikeun komponén wearable idéal

    Produk DuPont TPSiV® ngalebetkeun modul silikon vulkanisir dina matriks termoplastik, kabuktian yén ngagabungkeun daya tahan anu kuat sareng kanyamanan sentuhan lemes dina rupa-rupa anu tiasa dianggo anu inovatif.TPSiV tiasa dianggo dina spéktrum anu lega tina barang anu tiasa dianggo inovatif tina jam tangan pinter/GPS, headset, sareng aktip...
    Maca deui
  • SILIKE Produk anyar Silicone Masterbatch SILIMER 5062

    SILIKE Produk anyar Silicone Masterbatch SILIMER 5062

    SILIKE SILIMER 5062 nyaéta ranté panjang alkil-dirobah siloxane masterbatch ngandung gugus fungsi polar.Ieu utamana dipaké dina pe, PP jeung film polyolefin sejen, nyata bisa ningkatkeun anti blocking & smoothness pilem, sarta lubrication salila ngolah, bisa greatly ngurangan fil ...
    Maca deui
  • Urutan assembly outing spring|Poé wangunan tim Silike di Gunung Yuhuang

    Urutan assembly outing spring|Poé wangunan tim Silike di Gunung Yuhuang

    Angin musim semi April lembut, hujan ngocor seungit Langit biru sareng tatangkalan héjo Upami urang tiasa jalan-jalan anu cerah, ngan ukur mikiran éta bakal pikaresepeun pisan. ku twitter manuk jeung seungit kembang Silik...
    Maca deui
  • Wangunan tim R & D: Urang ngumpul di dieu dina perdana kahirupan urang

    Wangunan tim R & D: Urang ngumpul di dieu dina perdana kahirupan urang

    Dina ahir Agustus, tim R&D Silike Technology pindah ka hareup enteng, dipisahkeun tina pagawean sibuk maranéhanana, sarta indit ka Qionglai pikeun parade gumbira dua poé jeung sapeuting~ Pek kabeh émosi exhausted jauh!Abdi hoyong terang naon minat ...
    Maca deui
  • laporan husus Silike on bade Zhengzhou plastik Expo

    laporan husus Silike on bade Zhengzhou plastik Expo

    Laporan khusus Silike ngeunaan angkat ka Expo plastik Zhengzhou Ti 8 Juli 2020 dugi ka 10 Juli 2020, Silike Technology bakal milu dina Expo Plastik Cina (Zhengzhou) ka-10 taun 2020 di Zhengzhou International ...
    Maca deui