• products-banner

Lilin silikon

Lilin silikon

Lilin silikon mangrupikeun produk silikon anu anyar dimodifikasi, anu ngandung ranté silikon sareng sababaraha gugus fungsional anu aktip dina struktur molekulna. Éta maénkeun peran penting dina ngolah plastik sareng elastomer. Sumawona, dibandingkeun sareng masterbatch silikon beurat molekul ultra-tinggi, produk lilin silikon ngagaduhan beurat molekul anu langkung handap, gampang hijrah tanpa presipitasi ka permukaan dina plastik sareng elastomer, kusabab gugus fungsional anu aktif dina molekul anu tiasa maénkeun peran paningkatan dina plastik sareng elastomer. Lilin silikon tiasa nguntungkeun pamutahiran pamrosésan sareng ngarobih pasipatan permukaan pe, PP, PET, PC, PE, ABS, PS, PMMA, PC / ABS, TPE, TPU, TPV, sareng sajabana .. anu ngahontal kinerja anu dipikahoyong ku dosis leutik.

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Volatil% (105 ℃ × 2h) Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
SILIMER 5050 Pelet bodas Lilin silikon - ≤ 0,5 0,3 ~ 1% PE, PP, PVC, PBT, PET, ABS, PC
SILIMER 5060 Pelet bodas Lilin silikon - ≤ 0,5 0,3 ~ 1% PE, PP, PVC
SILIMER 5140 Pelet bodas Lilin silikon - ≤ 0,5 0,3 ~ 1% PE, PP, PVC, PMMA, PC, PBT, PA, PC / ABS
SILIMER 5235 Pelet bodas Lilin silikon - ≤ 0,5 0,3 ~ 1% PC, PBT, PET, PC / ABS