• produk-spanduk

Lilin Silikon

Lilin Silikon

Lilin silikon mangrupikeun produk silikon anu nembe dikembangkeun, anu ngandung ranté silikon sareng sababaraha gugus fungsi aktip dina struktur molekulna.Éta maénkeun peran anu penting dina ngolah plastik sareng elastomer.Sumawona, dibandingkeun sareng masterbatch silikon beurat molekul ultra luhur, produk lilin silikon ngagaduhan beurat molekul anu langkung handap, gampang migrasi tanpa présipitasi kana permukaan dina plastik sareng elastomer, kusabab gugus fungsi aktif dina molekul anu tiasa maénkeun peran anchoring dina. palastik jeung elastomer.Lilin silikon tiasa nguntungkeun pikeun perbaikan ngolah sareng ngarobih sipat permukaan pe, PP, pepet, PC, pe, ABS, PS, PMMA, PC / ABS, TPE, TPU, TPV, jsb. anu ngahontal prestasi anu dipikahoyong kalayan a dosage leutik.

Ngaran Produk Penampilan komponén éféktif eusi aktip Volatile% (105 ℃ × 2h) Nyarankeun Dosis (W/W) wengkuan aplikasi
Silikon Lilin SILIMER 5140 Pelet bodas Lilin silikon -- ≤ 0,5 0,3~1% PE, PP, PVC, PMMA, PC, PBT, PA, PC/ABS
Silikon Lilin SILIMER 5060 Pelet bodas Lilin silikon -- ≤ 0,5 0,3~1% PE, PP, PVC
Silicone Wax SILIMER
5510
Pellet konéng susu atanapi konéng lampu Lilin Silikon -- ≤ 0,5 0,3~1% PE, PP, PVC, pepet, ABS
Silikon Lilin SILIMER 5062 pellet bodas atawa konéng lampu Lilin Silikon -- -- 0,5~5% PE, PP jeung pilem palastik lianna
Silikon Lilin SILIMER 5063 pellet bodas atawa konéng lampu Lilin Silikon -- -- 0,5~5% PE, PP pilem
Silikon lilin SILIMER 5050 Pelet bodas Lilin silikon -- ≤ 0,5 0,3~1% PE, PP, PVC, PBT, pepet, ABS, PC
Silikon Lilin SILIMER 5235 Pelet bodas Lilin silikon -- ≤ 0,5 0,3~1% PC, PBT, pepet, PC/ABS