• products-banner

Produk

Silikon Masterbatch LYSI Series

Silikon Masterbatch (Siloxane Masterbatch) séri LYSI mangrupikeun formulasi pélét kalayan 20 ~ 65% polimér siloxane beurat molekul anu luhur nyebar dina sababaraha operator résin. Hal ieu seueur dianggo salaku aditif pangolahan anu éfisién dina sistem résin anu cocog pikeun ningkatkeun sipat pamrosésan sareng ngarobih kualitas permukaan.

Bandingkeun sareng beurat molekul handap konvensional bahan silikon / Siloxane, sapertos minyak Silikon, cairan silikon atanapi bantosan pamrosésan jenis sanés, séri SILIKE Silbét Masterbatch LYSI dipiharep tiasa masihan kauntungan anu langkung saé, misal. Kirang ngageserkeun sekrup, ningkatna pelepasan kapang, ngirangan die drool, koefisien gesekan anu langkung handap, masalah cet sareng percetakan anu langkung alit, sareng sababaraha kamampuan kinerja anu langkung lega.

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
LYSI-401 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% LDPE 0,5 ~ 5% PE PP PA TPE
LYSI-402 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% EVA 0,5 ~ 5% PE PP PA EVA
LYSI-403 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% TPEE 0,5 ~ 5% PET PBT
LYSI-404 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% HDPE 0,5 ~ 5% PE PP TPE
LYSI-405 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% ABS 0,5 ~ 5% ABS AS
LYSI-406 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PE PP TPE
LYSI-407 Pelet bodas Polimér Siloxane 30% PA6 0,5 ~ 5% PA
LYSI-408 Pelet bodas Polimér Siloxane 30% Piaraan 0,5 ~ 5% Piaraan
LYSI-409 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% TPU 0,5 ~ 5% TPU
LYSI-410 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% HIPS 0,5 ~ 5% HIPS
LYSI-411 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% POM 0,5 ~ 5% POM
LYSI-412 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% LLDPE 0,5 ~ 5% PE, PP, PC
LYSI-413 Pelet bodas Polimér Siloxane 25% PC 0,5 ~ 5% PC, PC / ABS
LYSI-415 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% San 0,5 ~ 5% PVC, PC, PC & ABS
LYSI-307 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PA6 0,5 ~ 5% PA6
LYSI-311 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% POM 0,5 ~ 5% POM
LYPA-208C Pelet bodas Polimér Siloxane 50% LDPE 0,2 ~ 5% PE, XLPE
LYSI-501 Pelet bodas Polimér Siloxane - PE 0,5 ~ 6% PE PP PA TPE
LYSI-506 Pelet bodas Polimér Siloxane - PP 0,5 ~ 7% PE PP TPE
LYSI-502 Pelet bodas Polimér Siloxane - EVA 0,2 ~ 5% PE PP EVA

Bubuk silikon

Bubuk silikon (bubuk Siloxane) séri LYSI mangrupikeun formulasi bubuk anu ngandung 55 ~ 70% UHMW Siloxane polimér anu kasebar di Silika. Cocog sareng sababaraha aplikasi sapertos senyawa kawat & kabel, rékayasa plastik, warna / pangisi masterbatches ...

Bandingkeun sareng beurat molekul handap konvensional aditif silikon / siloxane, sapertos minyak silikon, cairan silikon atanapi bantosan pamrosésan jenis sanés, bubuk silikon silikon dipiharep tiasa masihan kauntungan anu langkung saé dina ngolah proopertise sareng ngarobih kualitas permukaan produk akhir, sapertos ,. Kurang slippage sekrup, ningkat sékrési kapang, ngirangan die drool, koefisien gesekan langkung handap, cet langkung alit sareng masalah percetakan, sareng kisaran kamampuan kinerja anu langkung lega. Langkung seueur, éta ngagaduhan épéktansi seuneu anu sinergis nalika digabungkeun sareng fosfat aluminium sareng tahan seuneu séjén .

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
LYSI-100A Bubuk bodas Polimér Siloxane 55% - 0,2 ~ 5% PE, PP, EVA, PC, PA, PVC, ABS ....
LYSI-100 Bubuk bodas Polimér Siloxane 70% - 0,2 ~ 5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS ....
LYSI-300C Bubuk bodas Polimér Siloxane 65% - 0,2 ~ 5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS ....
S201 Bubuk bodas Polimér Siloxane 60% - 0,2 ~ 5% PE, PP, PC, PA, PVC, ABS ....

Masterbatch anti gores

SILIKE Anti-goresan masterbatch ngagaduhan kasaluyuan anu ditingkatkeun sareng matéri Polypropylene (CO-PP / HO-PP) - Hasilna dina pamisahan fase handap tina permukaan akhir, anu hartosna éta tetep dina permukaan plastik akhir tanpa aya migrasi atanapi exudasi. , ngirangan fogging, VOCS atanapi bau. Ngabantosan ningkatkeun sipat anti goresan awét tina interior otomotif, ku nawiskeun paningkatan dina sababaraha aspék sapertos Kualitas, Sepuh, Raos Tangan, Pangurangan debu ... jsb Cocog sareng sababaraha rupa permukaan interior Otomotif, sapertos: Panel panto, Dasbor , Pusat Konsol, panel instrumen ...

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
LYSI-301 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PE 0,5 ~ 5% PE, TPE, TPV ...
LYSI-306 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV ...
LYSI-306H Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV ...
LYSI-306C Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PP 0,5 ~ 5% PP, TPE, TPV ...
LYSI-405 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% ABS 0,5 ~ 5% ABS, PC / ABS, AS ...
LYSI-413 Pelet bodas Polimér Siloxane 25% PC 2 ~ 5% PC, PC / ABS

Masterbatch anti abrasi

SILIKE Anti-abrasion masterbatches NM series khusus dikembangkeun pikeun industri alas kaki. Ayeuna, urang gaduh 4 peunteun anu masing-masing cocog pikeun EVA / PVC, TPR / TR, RUBBER sareng dampal sapatu TPU. Ditambah leutik di antarana sacara efektif tiasa ningkatkeun résistansi abrasi barang akhir sareng ngirangan nilai abrasi dina termoplastik. Épéktip pikeun tés abrasi DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA, GB.

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
NM-1Y Pelet bodas Polimér Siloxane 50% SBS 0,5 ~ 8% TPR, TR ...
NM-2T Pelet bodas Polimér Siloxane 50% EVA 0,5 ~ 8% PVC, EVA
NM-3C Pelet bodas Polimér Siloxane 50% Karét 0,5 ~ 3% Karét
NM-6 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% TPU 0,2 ~ 2% TPU
LYSI-10 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% HIPS 0,5 ~ 8% TPR, TR ...

Masterbatch anti nyikikik

Masterbatch anti-squaking Silike mangrupikeun polysiloxane khusus anu nyayogikeun performa anti squeaking permanén pikeun bagian PC / ABS kalayan biaya anu langkung murah. Kusabab partikel anti squeaking dilebetkeun nalika prosés nyampur atanapi nyetak suntikan, teu kedah léngkah pasca-prosés anu ngalambatkeun kagancangan produksi. Penting pikeun masterbatch SILIPLAS 2070 ngajaga sipat mékanis alloy PC / ABS-kalebet résistansi pangaruh anu has. Ku ngembangna kabébasan desain, téknologi novél ieu tiasa nguntungkeun OEM otomotif sareng sadaya lapisan masarakat. Baheula, kusabab post-processing, desain bagian kompléks janten sesah atanapi teu mungkin pikeun ngahontal cakupan pas-pamrosésan anu lengkep. Kontrasna, aditif silikon henteu kedah ngarobih desain pikeun ngaoptimalkeun kinerja anti squeaking na. Silike's SILIPLAS 2070 mangrupikeun produk munggaran dina séri aditif silikon anti-noise anu anyar, anu tiasa cocog pikeun mobil, transportasi, konsumén, konstruksi sareng alat bumi.

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
SILIPLAS 2070 Pelet bodas Polimér Siloxane - - 0,5 ~ 5% ABS, PC / ABS

Masterbatch Aditif Pikeun WPC

SILIKE WPL 20 mangrupikeun palét padet anu ngandung UHMW Silicone copolymer sumebar di HDPE, éta khususna dirancang pikeun komposit Kai-plastik. A dosis leutik tina éta tiasa sacara signifikan ningkatkeun sipat pamrosésan sareng kualitas permukaan, kalebet ngirangan COF, torsi extruder handap, kecepatan ekstrusi-line langkung luhur, corétan awét & tahan abrasi sareng permukaan anu saé kalayan raos anu saé. Cocog sareng HDPE, PP, PVC .. kai plastik komposit.

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
WPL20 Pelet bodas Polimér Siloxane - HDPE 0,5 ~ 5% Plastik kai

Super Slip Masterbatch

SILIKE Super-slip masterbatch gaduh sababaraha nilai kalayan carrier resin sapertos PE, PP, EVA, TPU..etc, ngandung 10% ~ 50% UHMW Polydimethylsiloxane. A tambahan leutik tina éta tiasa nyata nurunkeun COF, ningkatkeun kalancaran permukaan tanpa perdarahan. Cocog sareng pilem BOPP, CPP, BOPET, EVA, TPU ....

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
LYSI-401 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PE 0,2 ~ 5% PE
LYSI-406 Pelet bodas Polimér Siloxane 50% PP 0,2 ~ 5% PP
LYSI-408 Pelet bodas Polimér Siloxane 30% Piaraan 0,5 ~ 5% Piaraan
SF 102 Pelet bodas Polimér Siloxane - EVA 6 ~ 10% EVA
SF 109 Pelet bodas Polimér Siloxane - TPU 6 ~ 10% TPU

SI-TPV 3100 Series

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomér basis silikon vulkanik dinamis vulkanikisasi anu didamel ku téknologi anu cocog khusus, éta ngabantosan karét silikon sumebar di TPU merata salaku titisan microncope 2 ~ 3 dina mikroskop. Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng manpaat tina thermoplastics sareng karét silikon anu nyambung silang. Cocog pikeun permukaan alat anu tiasa dianggo, kulit buatan, Otomotif, bemper Telepon, Asesoris alat éléktronik (earbus, misal), TPE high-end, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Perpanjangan di istirahat (%) Kakuatan tarik (Mpa) Teu karasa (Shore A) Dénsitas (g / cm3) MI (190 ℃, 10KG)
3100-60A Pelet bodas 757 10.2 60A 1.17 47
3100-65A Pelet bodas 395 9.4 65A 1.18 18
3100-75A Pelet bodas 398 11 75A 1.18 27

SI-TPV 3300 Series

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomér basis silikon vulkanik dinamis vulkanikisasi anu didamel ku téknologi anu cocog khusus, éta ngabantosan karét silikon sumebar di TPU merata salaku titisan microncope 2 ~ 3 dina mikroskop. Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng manpaat tina thermoplastics sareng karét silikon anu nyambung silang. Cocog pikeun permukaan alat anu tiasa dianggo, kulit buatan, Otomotif, bemper Telepon, Asesoris alat éléktronik (earbus, misal), TPE high-end, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Perpanjangan di istirahat (%) Kakuatan tarik (Mpa) Teu karasa (Shore A) Dénsitas (g / cm3) MI (190 ℃, 10KG)
3300-60A Pelet bodas 515 9.19 60A 1.2 37
3300-65A Pelet bodas 334 8.2 65A 1.22 19
3300-75A Pelet bodas 386 10.82 75A 1.22 29

Lilin silikon

Lilin silikon mangrupikeun produk silikon anu anyar dimodifikasi, anu ngandung ranté silikon sareng sababaraha gugus fungsional anu aktip dina struktur molekulna. Éta maénkeun peran penting dina ngolah plastik sareng elastomer. Sumawona, dibandingkeun sareng masterbatch silikon beurat molekul ultra-tinggi, produk lilin silikon ngagaduhan beurat molekul anu langkung handap, gampang hijrah tanpa presipitasi ka permukaan dina plastik sareng elastomer, kusabab gugus fungsional anu aktif dina molekul anu tiasa maénkeun peran paningkatan dina plastik sareng elastomer. Lilin silikon tiasa nguntungkeun pamutahiran pamrosésan sareng ngarobih pasipatan permukaan pe, PP, PET, PC, PE, ABS, PS, PMMA, PC / ABS, TPE, TPU, TPV, sareng sajabana .. anu ngahontal kinerja anu dipikahoyong ku dosis leutik.

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Volatil% (105 ℃ × 2h) Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
SILIMER 5050 Pelet bodas Lilin silikon - ≤ 0,5 0,3 ~ 1% PE, PP, PVC, PBT, PET, ABS, PC
SILIMER 5060 Pelet bodas Lilin silikon - ≤ 0,5 0,3 ~ 1% PE, PP, PVC
SILIMER 5140 Pelet bodas Lilin silikon - ≤ 0,5 0,3 ~ 1% PE, PP, PVC, PMMA, PC, PBT, PA, PC / ABS
SILIMER 5235 Pelet bodas Lilin silikon - ≤ 0,5 0,3 ~ 1% PC, PBT, PET, PC / ABS