• dfsfsdf

Lilin silikon pikeun parabot Bodas & Dapur

Parabot dapur cangkanggampang pikeun taat kana gajih, haseup jeung noda sejenna dina kahirupan sapopoe, sarta gampang pikeun scratch cangkang plastik dina prosés scrubbing.Éta bakal nyésakeun seueur jejak, teras mangaruhan kaéndahan alat listrik.Séri produk ieu dirancang pikeun ningkatkeun sipat pamrosésan, ngirangan énergi permukaan, ningkatkeun sipat hidrofobik & oleophobic, anti goresan sareng épék sanésna.

Nyarankeun kelas: Silicone WaxSILIMER 5235

dsfds

 Uji sipat hidrofobik & oleophobic:

Sudut KontakTest    

Nu leuwih luhur sudut kontak, nu hadé sipat hidrofobik jeung oleophobic

 Uji sipat hidrofobik & oleophobic:

Sudut KontakTest    

Nu leuwih luhur sudut kontak, nu hadé sipat hidrofobik jeung oleophobic

sdaa
dsf

 Uji tahan noda:

Tes tulis anti spidol

Tes adhesion anti-condiment

60 ℃ uji ngagolakkeun cai suhu luhur

Aya dua "田" ditulis dina unggal sampel dina gambar.Anu beureum nunjukkeun pangaruh saatos ngusap, sareng anu héjo nunjukkeun pangaruh tanpa ngusap.Pangaruhna pangsaéna nalika dosis 5235 nyaéta 8%.