• products-banner

Si-TPV 3300 Series

Si-TPV 3300 Series

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomér basis silikon vulkanik dinamis vulkanikisasi anu didamel ku téknologi anu cocog khusus, éta ngabantosan karét silikon sumebar di TPU merata salaku titisan microncope 2 ~ 3 dina mikroskop. Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng manpaat tina thermoplastics sareng karét silikon anu nyambung silang. Cocog pikeun permukaan alat anu tiasa dianggo, kulit buatan, Otomotif, bemper Telepon, Asesoris alat éléktronik (earbus, misal), TPE high-end, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Komponén anu épéktip Eusi aktip Résin Carriers Nyarankeun Dosis (W / W) Lingkup aplikasi
3300-60A Pelet bodas
3300-65A Pelet bodas
3300-75A Pelet bodas