• produk-spanduk

Si-TPV 3300 Series

Si-TPV 3300 Series

SILIKE SI-TPV mangrupikeun elastomer basis Silicone termoplastik dinamis anu dipaténkeun anu didamel ku téknologi khusus anu cocog, ngabantosan karét silikon disebarkeun dina TPU sacara merata salaku titik-titik 2 ~ 3 micron dina mikroskop.Bahan unik ieu nyayogikeun kombinasi anu hadé tina sipat sareng kauntungan tina thermoplastic sareng karét silikon anu nyambungkeun pinuh.Cocog jeung beungeut alat wearable, kulit jieunan, Otomotif, telepon bemper, Alat éléktronik asesoris (earbus, misalna), high-end TPE, TPU, TPV, Si-TPE, industri Si-TPU ...

Ngaran Produk Penampilan Elongation dina putus (%) Kakuatan Tensile (Mpa) Teu karasa (Pantai A) Kapadetan (g/cm3) MI (190 ℃, 10KG)
Si-TPV 3300-85A Pelet bodas 515 9.19 85A 1.2 37
Si-TPV 3300-75A Pelet bodas 334 8.2 75A 1.22 19
Si-TPV 3300-65A Pelet bodas 386 10.82 65A 1.22 29