• Wirecable

KECAP & KABEL

Tren nuju retardants seuneu bébas halogen haseup low parantos nempatkeun tuntutan pamrosésan anyar dina pabrik kawat sareng kabel. Sanyawa kawat sareng kabel anyar parantos seueur dimuat sareng tiasa nyiptakeun masalah sareng pelepasan pamrosésan, maot drool, kualitas permukaan anu lemah, sareng dispersi pigmén / pangisi. Bahan aditif silikon kami didasarkeun kana résin anu béda pikeun mastikeun kasaluyuan anu optimal sareng thermoplastic. Ngagabungkeun sILIKE LYSI series silikon masterbatch nyata ningkatkeun aliran bahan, prosés ékstrusi, touch slip permukaan sareng raos, sareng nyiptakeun pangaruh sinergis sareng pangisi seuneu-tahan.

Aranjeunna seueur dianggo dina kawat LSZH / HFFR sareng sanyawa kabel, silane pameuntasan ngahubungkeun sanyawa XLPE, kawat TPE, Haseup rendah & sanyawa PVC COF rendah. Ngadamel produk kawat sareng kabel ramah lingkungan, langkung aman, sareng kuat pikeun kinerja panggunaan akhir anu langkung saé.

 Haseup rendah kawat halogén nol sareng sanyawa kabel

 Kawat tahan seuneu bébas halogén sareng sanyawa kabel

 Fitur

Ngaronjatkeun aliran bahan ngalembereh, Optimalkeun prosés ékstrusi

Ngurangan torsi sareng paéh drool, Laju ngaluarkeun laju langkung gancang

Ningkatkeun dispersi pangisi, Maksimalkeun produktivitas

Koéfisién gesekan anu langkung handap sareng permukaan anu saé

Pangaruh sinergi anu saé kalayan tahan seuneu

Nyarankeun produk: LYSI-401, LYSI-402

Low smoke zero
Silane Cross-linked

 Sanyawa kabel Silane Cross-numbu

 Silane dicangkokkeun sanyawa XLPE pikeun kabel sareng kabel

 Fitur

Ningkatkeun pamrosésan résin & permukaan kualitas produk

Nyegah pre-crosslink résin nalika prosés ékstrusi

Henteu aya pangaruh kana cross-link akhir & kecepatan na

Ningkatkeun kalancaran permukaan, laju garis ékstrusi gancang

Nyarankeun produk: LYSI-401, LYPA-208C

• Sanyawa kabel PVC haseup rendah

 Koefisien rendah sanyawa kabel PVC gesekan

 Fitur

Ngaronjatkeun sipat pamrosésan

Nyata ngirangan koefisien gesekan

Abrasi awét & tahan corétan

Ngurangan cacad permukaan (gelembung nalika ékstrusi)

Ningkatkeun kalancaran permukaan, laju garis ékstrusi gancang

Nyarankeun produk: LYSI-300C, LYSI-415

Low smoke PVC
TPU cable compounds

 Sanyawa kabel TPU

 Fitur:

Ningkatkeun sipat pamrosésan sareng permukaan lemes

Ngurangan koefisien gesekan

Nyayogikeun kabel TPU nganggo corétan awét & tahan abrasi

Nyarankeun produk: LYSI-409

 Sanyawa kawat TPE

 Kauntungan konci

 Fitur

Ningkatkeun pamrosésan sareng aliran résin

Ngurangan tingkat geser ékstrusi

Pikeun karaosna panangan garing & lemes

Langkung saé anti abrasi sareng garisan

Nyarankeun produk: LYSI-401, LYSI-406

TPE wire compound