• Automotive

Otomatis

Masterbatches anti gores dirarancang pikeun langkung corétan & résistansi Mar pikeun industri thermoplastics, supados tiasa nyayogikeun sarat goresan sapertos PV3952, GM14688 pikeun industri otomotif. Kami arepkeun nyumponan sarat anu langkung seueur sareng nungtut ngalangkungan produk.

Salami mangtaun-taun urang parantos ngiringan caket sareng palanggan sareng pemasok dina optimasi produk.

Nyarankeun produk: LYSI-306C

 Panel Dasbor & Instrumen

 Konsol tengah

 Tihang tihang 

 Fitur:

Résistansi corétan jangka panjang

Teu bau, émisi VOC handap

Henteu aya kabeulit / caket dina tés sepuh anu gancang sareng uji paparan cuaca anu alami

Nyarankeun produk: LYSI-306C

Dashboard
Key test instrument

 Alat tés konci:

Erichsen 430-1

 Kriteria:

PV3952

GMW14688

ΔL <1.5

 

 Data konci

PP + EPDM + 20% Talc + LYSI-306C

Kalayan 1,5% LYSI-306C, nilai ∆L gancang ngirangan ka 0.6

Key data
Low VOC emission

 Émisi VOC handap