• application-bg1 (1)

PANJANG

Salaku cabang tina séri aditif silikon, séri anti abrasion masterbatch NM khususna museurkeun kana ngagedéan sipat abrasi-résistansina kecuali ciri umum aditif silikon sareng ningkatkeun pisan kamampuan abrasion-resisting tina sanyana sol sapatu. Utamana dilarapkeun kana sapatu sapertos TPR, EVA, TPU sareng outsole karét, séri aditif ieu museur kana ningkatkeun résistansi abrasi sapatu, manjangkeun umur jasa sapatu, sareng ningkatkeun kanyamanan sareng kepraktisan.

• Outsole TPR

 Outsole TR

 Fitur:

Sacara signifikan ningkatkeun résistansi abrasi kalayan turunna nilai abrasi

Ningkatkeun kinerja pamrosésan sareng penampilan barang akhir

Henteu aya pangaruh kana karasa sareng warna

Ramah lingkungan

Épéktip pikeun tés abrasi DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA, GB

Nyarankeun produk: NM-1Y, LYSI-10

TPR outsole
EVA outsole

 Outsole Eva

 Outsole PVC

 Fitur:

Sacara signifikan ningkatkeun résistansi abrasi kalayan turunna nilai abrasi

Ningkatkeun kinerja pamrosésan sareng penampilan barang akhir

Henteu mangaruhan kana karasa, Sedeng ningkatkeun sipat mékanis

Ramah lingkungan

Épéktip pikeun tés abrasi DIN, ASTM, NBS, AKRON, SATRA, GB

Nyarankeun produk: NM-2T

 Ésol karét (Kalebet NR, NBR, EPDM, CR, BR, SBR, IR, HR, CSM)

 Fitur:

Sacara signifikan ningkatkeun résistansi abrasi kalayan turunna nilai abrasi

Henteu mangaruhan kaayaan mékanis sareng kaayaan pamrosésan

Ningkatkeun kinerja pamrosésan, pelepasan kapang sareng tampilan barang akhir

Nyarankeun produk: NM-3C

Rubber outsole
TPU outsole

 Outsole TPU

 Fitur:

Ngurangan pisan COF sareng leungitna abrasi kalayan sakedik ditambahan

Henteu mangaruhan kaayaan mékanis sareng kaayaan pamrosésan

Ningkatkeun kinerja pamrosésan, pelepasan kapang sareng tampilan barang akhir

Nyarankeun produk: NM-6