csfdsg

Rumah tangga & dapur alat-alats  solusi anti foulings

Séri silikon silikon lilin sacara épéktip tiasa ningkatkeun anti-fouling, anti abrasi sareng sipat anti gores tina cangkang Perkakas Bumi sareng dapur

Bodas Rumah tangga & dapur alat-alats

Cangkang perkakas dapur gampang dituturkeun kana minyak, haseup sareng noda sanés dina kahirupan sadidinten, sareng gampang ngagorok cangkang palastik dina prosés ngosok. Éta bakal nyésakeun seueur tilas, teras mangaruhan kaéndahan alat listrik. Rangkaian produk ieu dirancang pikeun ningkatkeun sipat pamrosésan, ngirangan énergi permukaan, ningkatkeun janten sipat hidrofopik & oleophobic, anti gores sareng épék sanés.

Nyarankeun peunteun : SILIMER 5235

LAIN-LAIN