• Telecom pipe

Pipa Telekomunikasi

Masterbatch silikon SILKE LYSI ditambihan dina lapisan jero pipa HDPE Telecom, éta ngirangan koefisien gesekan sahingga mempermudah pukulan kabel serat optik kana jarak anu langkung lami. Lapisan inti silikon témbok jero na diasingkeun kana jero témbok pipa ku singkronisasi, disebarkeun sacara seragam dina témbok jero sadayana, lapisan inti silikon ngagaduhan kinerja fisik sareng mékanis anu sami sareng HDPE: henteu aya mesék, teu aya pamisahan, tapi kalayan permanén pelinciran.

Éta cocog pikeun sistem pipa saluran telekomunikasi PLB HDPE, saluran inti silikon, serat optik telekomunikasi luar, kabel serat optik, sareng pipa diaméter ageung, jst ...

 Saluran Telekomunikasi PLB HDPE

 Saluran télékomunikasi 

 Saluran serat optik / Microduct

 Fitur:

Ningkatkeun lemes tina témbok jero, ngirangan COF

Gampang niupan atanapi narik kabel

Ngahémat biaya operasi

Nyarankeun produk: LYSI-404

PLB HDPE Telecom Ducts
Outdoor telecommunication optical fiber pipe

 Pipa serat optik telekomunikasi luar

 Saluran serat optik jarak jauh

 Fitur:

Ningkatkeun lemes tina témbok jero, ngirangan COF

Gampang niupan atanapi narik kabel

Ngahémat biaya operasi

Nyarankeun produk: LYSI-404

 Pipa diaméterna ageung

 Pipa Tambang Batubara

 Fitur:

Ningkatkeun abrasi & tahan corétan

Ngurangan tekanan paeh, ningkatkeun pangolahan

Ukuran ékstrusi stabil

Manjangkeun umur panggunaan

Nyarankeun produk: LYSI-401 , LYSI-404

 

Large diameter pipe