• better life

PERANGKAT LAKU

Si-TPV mangrupikeun sakumpulan TPEs. ngalangkungan téknologi anu cocog, Silike Si-TPV ngalebetkeun silikon dina matrix thermoplastic, anu ngahijikeun kaunggulan elastomer termoplastik kalayan sipat anu dipikahoyong tina silikon sapertos kalembutan, raos sutra sareng sajabina, henteu sapertos TPE tradisional, sipatna palastik & minyak gratis, tiasa didaur sareng dipaké deui.

 Alat anu tiasa dianggo, tali jam tangan pinter

 Asesoris alat éléktronik, sapertos: kuncup ceuli 

 Cangkang hénpon

 Kabel headphone

......

 Fitur

Haptics anu unik sapertos lemes, lemes sareng raoseun raoseun

Plastik sareng minyak gratis

Résistansi polusi anu hadé

Résistansi abrasion alus teuing

132132 (1)
Luggage handles

 Pakem koper

 Sikat waos 

 Pakem alat 

 Dolanan

......

 Fitur

Haptics anu unik sapertos lemes, lemes sareng raoseun raoseun

Beungkeutan anu hadé pikeun PC / ABS

Résistansi kimia

• Dasbor

 Korsi otomatis

......

 Fitur

Haptics anu unik sapertos lemes, lemes sareng raoseun raoseun.

Kulit karaos

Post-treatment gratis

Ramah lingkungan

Emissiom lemah, bau handap

Dashboard