• Kabel kabel

Bubuk silikon pikeun Kawat & kabel

Tren nuju LOW haseup halogén bébas seuneu retardants geus nempatkeun tungtutan processing anyar dinakawat sareng kabelpabrik.Kawat sareng sanyawa kabel énggal dimuat pisan sareng tiasa nyiptakeun masalah sareng sékrési pamrosésan, drool maot, kualitas permukaan anu goréng, sareng dispersi pigmén / pangisi.Aditif silikon kami didasarkeun kana résin anu béda pikeun mastikeun kasaluyuan optimum sareng termoplastik.Incorporating runtuyan SILIKE LYSImasterbatch silikonnyata ngaronjatkeun aliran bahan, prosés Tonjolan, dieunakeun permukaan touch jeung ngarasakeun, sarta nyiptakeun éfék sinergis jeung fillers seuneu-retardant.

Éta téh loba dipaké dina LSZH / HFFR kawat jeung sanyawa kabel, silane pameuntasan linking sanyawa XLPE, kawat TPE, Low haseup & low COF sanyawa PVC.Ngadamel produk kawat sareng kabel ramah lingkungan, langkung aman, sareng langkung kuat pikeun pagelaran pamakean anu langkung saé.

 Haseup rendah kawat halogén nol sareng sanyawa kabel

 Kawat tahan seuneu bébas halogén sareng sanyawa kabel

 Fitur

Ningkatkeun aliran ngalembereh bahan, Optimalkeun prosés Tonjolan

Ngurangan torsi sareng maot drool, Laju garis extruding langkung gancang

Ningkatkeun dispersi filler, maksimalkeun produktivitas

Koefisien gesekan handap sareng permukaan permukaan anu saé

Pangaruh sinergi anu saé sareng tahan seuneu

Nyarankeun produk:Silikon Masterbatch LYSI-401, LYSI-402

Haseup low nol
Silane Cross-numbu

 Sanyawa kabel Silane Cross-linked

 Silane grafted sanyawa XLPE pikeun kawat jeung kabel

 Fitur

Ningkatkeun ngolah résin & kualitas permukaan produk

Nyegah pre-crosslink résin salila prosés Tonjolan

Euweuh pangaruh dina cross-link ahir & laju na

Ningkatkeun smoothness permukaan, laju garis ékstrusi gancang

Nyarankeun produk:Silikon Masterbatch LYSI-401, LYPA-208C

Sanyawa kabel PVC haseup low

 Koéfisién low tina sanyawa kabel PVC gesekan

 Fitur

Ningkatkeun sipat processing

Nyata ngurangan koefisien gesekan

Awét abrasion & résistansi scratch

Ngurangan cacad permukaan (gelembung nalika ékstrusi)

Ningkatkeun smoothness permukaan, laju garis ékstrusi gancang

Nyarankeun produk:Bubuk silikon LYSI-300C, Silikon MasterbatchLYSI-415

Haseup low PVC
Sanyawa kabel TPU

 Sanyawa kabel TPU

 Fitur:

Ningkatkeun sipat processing jeung smoothness permukaan

Ngurangan koefisien gesekan

Nyadiakeun kabel TPU kalawan scratch awét & lalawanan abrasion

Nyarankeun produk:Silikon Masterbatch LYSI-409

 Sanyawa kawat TPE

 Kauntungan utama

 Fitur

Ningkatkeun pamrosésan sareng aliran résin

Ngurangan laju geser extrusion

Nepikeun rasa leungeun garing & lemes

Anti abrasion hadé tur scratch sipat

Nyarankeun produk:Silikon Masterbatch LYSI-401, LYSI-406

Sanyawa kawat TPE