• Pipa telekomunikasi

Silicone Masterbatch pikeun pipa Telecom

SILKE LYSImasterbatch silikonditambahkeun dina lapisan jero HDPEPipa telekomunikasi, éta ngurangan koefisien gesekan sahingga mempermudah niup kabel serat optik ka jarak nu leuwih panjang.Lapisan inti silikon témbok jerona diekstrusi kana jero témbok pipa ku sinkronisasi, disebarkeun seragam dina témbok jero sadayana, lapisan inti silikon ngagaduhan kinerja fisik sareng mékanis anu sami sareng HDPE: henteu mesek, henteu aya pamisahan, tapi kalayan permanén. lubrication.

Éta cocog pikeun sistem pipa saluran PLB HDPE Telecom, saluran inti silikon, serat optik telekomunikasi luar, kabel serat optik, sareng pipa diaméterna ageung, jsb ...

 PLB HDPE Telecom Saluran

 Saluran telekomunikasi

 Saluran serat optik / Microduct

 Fitur:

Ningkatkeun lemes tina témbok jero, ngurangan COF

Gampang niupan atanapi narik kabel

Ngahemat biaya operasi

Nyarankeun produk: Silicone MasterbatchLYSI-404

PLB HDPE Telecom Saluran
Pipa serat optik telekomunikasi outdoor

 Pipa serat optik telekomunikasi outdoor

 Saluran serat optik jarak jauh

 Fitur:

Ningkatkeun lemes tina témbok jero, ngurangan COF

Gampang niupan atanapi narik kabel

Ngahemat biaya operasi

Nyarankeun produk: Silicone MasterbatchLYSI-404

 Pipa diaméterna badag

 Pipa Tambang Batubara

 Fitur:

Ningkatkeun abrasion & résistansi scratch

Ngurangan tekanan paeh, ningkatkeun processing

Ukuran ékstrusi stabil

Manjangkeun umur pamakean

Nyarankeun produk: Silicone MasterbatchLYSI-401 , LYSI-404

 

Pipa diaméterna badag