• produk-spanduk

produk

Silicone Masterbatch LYSI-502C pikeun Résistansi Abrasion Greater dina Résin EVA

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYSI-502C mangrupikeun formulasi pelletized kalayan kandungan anu luhur pisan tina polimér siloxane beurat molekul ultra luhur anu sumebar dina kopolimer étiléna-vinil asétat (EVA).Hal ieu loba dipaké salaku aditif efisien dina Sistim résin cocog Eva pikeun ngaronjatkeun sipat processing jeung ngaropéa kualitas permukaan.


Rincian produk

Tag produk

jasa sampel

Katerangan

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYSI-502C mangrupikeun formulasi pelletized kalayan kandungan anu luhur pisan tina polimér siloxane beurat molekul ultra luhur anu sumebar dina kopolimer étiléna-vinil asétat (EVA).Hal ieu loba dipaké salaku aditif efisien dina Sistim résin cocog Eva pikeun ngaronjatkeun sipat processing jeung ngaropéa kualitas permukaan.

Bandingkeun sareng aditif Silicone / Siloxane beurat molekul handap konvensional, sapertos minyak Silicone, cairan silikon atanapi aditif pangolahan jinis sanésna, séri SILIKE Silicone Masterbatch LYSI diperkirakeun masihan kauntungan anu langkung saé, sapertos.Kurang slippage screw, ningkat release kapang, ngurangan paeh drool, koefisien handap gesekan, pangsaeutikna masalah cet na percetakan, sarta rentang lega tina kamampuhan kinerja.

Parameter dasar

Kelas

LYSI-502C

Penampilan

Pelet bodas

résin pamawa

EVA

MI(230 ℃, 2.16KG) g / 10 mnt

2~4

Dosis% (w/w)

0.5~5

Mangpaat

(1) Ningkatkeun sipat pamrosésan kalebet kamampuan aliran anu langkung saé, ngirangan extrusion die drool, torsi extruder kirang, ngeusian sareng ngaleupaskeun cetakan anu langkung saé

(2) Ningkatkeun kualitas permukaan sapertos slip permukaan, Koéfisién gesekan langkung handap, abrasion sareng résistansi scratch langkung ageung

(3) throughput gancang, ngurangan laju cacad produk.

(4) Ningkatkeun stabilitas dibandingkeun sareng bantuan ngolah tradisional atanapi pelumas

Aplikasi

(1) HFFR / sanyawa kabel LSZH

(2) sapatu EVA

(3) Foamed EVA produk

(4) elastomer termoplastik

(5) plastik cocog EVA séjén

Kumaha ngagunakeun

SILIKE LYSI runtuyan silicone masterbatch bisa diolah dina cara nu sarua salaku pamawa résin on mana maranéhna dumasar.Ieu bisa dipaké dina prosés blending ngalembereh klasik kawas Single / Twin screw extruder, suntik molding.Campuran fisik sareng pelet polimér parawan disarankeun.

Nyarankeun dosage

Lamun ditambahkeun kana Eva atawa thermoplastic sarupa dina 0.2 mun 1%, ningkat processing jeung aliran résin nu diperkirakeun, kaasup kapang keusikan hadé, torsi kirang extruder, pelumas internal, release kapang jeung throughput gancang;Dina tingkat tambahan nu leuwih luhur, 2 ~ 5%, sipat permukaan ningkat diharepkeun, kaasup lubricity, dieunakeun, koefisien handap gesekan jeung gede mar / scratch jeung lalawanan abrasion.

Bungkusan

25Kg / tas, kantong kertas karajinan

Panyimpenan

Angkutan salaku bahan kimia non-bahaya.Nyimpen di tempat anu tiis, ventilasi anu saé.

hirup rak

Ciri aslina tetep gembleng pikeun 24 bulan ti tanggal produksi, upami disimpen dina gudang dianjurkeun.

Chengdu Silike Technology Co., Ltd mangrupikeun produsén sareng supplier bahan silikon, anu parantos ngadedikasikeun R&D tina kombinasi Silikon sareng thermoplastik salami 20 taun.+taun, produk kaasup tapi henteu diwatesan ku Silicone masterbatch, Silicone powder, Anti-scratch masterbatch, Super-slip Masterbatch, Anti-abrasion masterbatch, Anti-Squeaking masterbatch, Silicone wax jeung Silicone-Thermoplastic Vulcanizate (Si-TPV), pikeun leuwih rinci sareng data uji, mangga ngahubungi Ms.Amy Wang Email:amy.wang@silike.cn


  • saméméhna:
  • Teras:

  • TAMBAHAN SILIKON GRATIS JEUNG SAMPEL Si-TPV LEBIH TI 100 KELAS

    Jenis sampel

    $0

    • 50+

      sasmita Silicone Masterbatch

    • 10+

      sasmita Silicone Bubuk

    • 10+

      sasmita Anti scratch Masterbatch

    • 10+

      sasmita Anti abrasion Masterbatch

    • 10+

      peunteun Si-TPV

    • 8+

      sasmita Silicone Wax

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami