• products-banner

Produk

Silbét Masterbatch LYSI-502C

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYSI-502C mangrupikeun formulasi pelletized kalayan eusi polimér siloxane beurat molekul ultra tinggi anu dibubarkeun dina étiléna-vinil asétat kopolimer (EVA). Hal ieu loba dipaké salaku aditif éfisién dina sistem résin cocog EVA pikeun ningkatkeun sipat olahan sareng ngarobih kualitas permukaan.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYSI-502C mangrupikeun formulasi pelletized kalayan eusi polimér siloxane beurat molekul ultra tinggi anu dibubarkeun dina étiléna-vinil asétat kopolimer (EVA). Hal ieu loba dipaké salaku aditif éfisién dina sistem résin cocog EVA pikeun ningkatkeun sipat olahan sareng ngarobih kualitas permukaan.

Bandingkeun sareng beurat molekul handap konvensional bahan silikon / Siloxane, sapertos minyak Silikon, cairan silikon atanapi aditif pangolahan jinis sanésna, séri SILIKE Silbét Masterbatch LYSI dipiharep tiasa masihan kauntungan anu langkung saé, misal. Kirang ngageserkeun sekrup, ningkatna pelepasan kapang, ngirangan die drool, koefisien gesekan anu langkung handap, masalah cet sareng percetakan anu langkung alit, sareng sababaraha kamampuan kinerja anu langkung lega.

Parameter Dasar

Kelas

LYSI-502C

Penampilan

Pelet bodas

Résin Carriers

EVA

MI (230 ℃, 2.16KG) g / 10min

2 ~ 4

Dosis% (w / w)

0,5 ~ 5

Mangpaatna

(1) Ngaronjatkeun sipat pamrosésan kalebet pangabisa aliran anu langkung saé, ngirangan extrusion die drool, kirang torsi extruder, ngeusian cetakan langkung hadé & ngaleupaskeun

(2) Ningkatkeun kualitas permukaan sapertos slip permukaan, Koefisien gesekan handap, abrasi Greater & resistansi goresan

(3) Hasil anu gancang, ngirangan tingkat cacad produk.

(4) Ningkatkeun stabilitas ngabandingkeun sareng bantosan pengolahan tradisional atanapi pelumas

Aplikasi

(1) Sanyawa kabel HFFR / LSZH

(2) EVA sapatu

(3) Produk Foamed EVA

(4) elastomer termoplastik

(5) Plastik EVA anu sanés

Kumaha cara ngagunakeunana

SILIKE LYSI series silikon masterbatch tiasa diolah dina cara anu sami sareng operator résin anu didasarkeun. Éta tiasa dianggo dina prosés campuran campuran légal sapertos Tunggal / Kembar sekrup extruder, cetakan injeksi. Campuran fisik sareng pelet polimér parawan disarankeun.

Nyarankeun dosis

Nalika ditambihan ka EVA atanapi thermoplastic anu sami dina 0,2 dugi ka 1%, pamrosésan anu ningkat sareng aliran résin anu diarepkeun, kalebet ngeusian kapang anu langkung saé, torsi kirang extruder, pelumas internal, pelepasan kapang sareng kaluaran anu langkung gancang; Dina tingkat tambahan anu langkung luhur, 2 ~ 5%, sipat permukaan anu diarepkeun diarepkeun, kalebet pelumasan, slip, koefisien gesekan anu langkung handap sareng résistansi mar / goresan sareng abrasi

Pakét

25Kg / kantong, kantong kertas karajinan

Panyimpenan

Ngangkut salaku kimia teu bahaya. Simpen dina tempat anu tiis sareng berventilasi.

Hirup rak

Karakteristik asli tetep gembleng salami 24 bulan ti tanggal produksi, upami disimpen dina panyimpenan anu disarankeun.

Chengdu Silike Technology Co., Ltd mangrupikeun produsén sareng pemasok bahan silikon, anu parantos didedikikeun pikeun R&D tina kombinasi Silikon sareng thermoplastics salami 20+ taun, produk kalebet tapi henteu diwatesan ku masterbatch silikon, bubuk silikon, masterbatch anti gores, masterbatch super-slip, masterbatch anti-abrasion, masterbatch Anti Squeaking, lilin silikon sareng Silkol-Thermoplastic Vulcanizate (Si-TPV), pikeun langkung jelasna sareng data uji, punten kersa ngahubungi Ms.Amy Wang Email: amy.wang@silike.cn


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami