• produk-spanduk

produk

Silicone Masterbatch LYPA-208C siloxane Crosslinked PE anti-precrossing linking Aditif

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYPA-208C nyaéta rumusan pelletized kalawan 50% ultra-luhur molekul polimér silikon beurat kalawan struktur kimia husus dispersed di LDPE, Ieu bisa dipaké salaku aditif processing husus dina sanyawa XLPE pikeun ngaronjatkeun sipat processing jeung ngaropéa kualitas permukaan.

Bandingkeun sareng aditif Silicone / Siloxane beurat molekul handap konvensional, sapertos minyak Silicone, cairan silikon, atanapi alat bantu pamrosésan anu sanés, Diharapkeun bakal masihan kauntungan anu langkung saé, sapertos.Kurang slippage screw, ningkat release kapang, ngurangan paeh drool, koefisien handap gesekan, cet pangsaeutikna jeung masalah percetakan, sarta rentang lega tina kamampuhan kinerja.Naon deui, éta bisa nyegah pre-crosslinking nu teu dihoyongkeun tapi tanpa pangaruh kana speed cross link final sarta laju.


Rincian produk

Tag produk

jasa sampel

Video

Katerangan

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYPA-208C nyaéta rumusan pelletized kalawan 50% ultra-luhur molekul polimér silikon beurat kalawan struktur kimia husus dispersed di LDPE, Ieu bisa dipaké salaku aditif processing husus dina sanyawa XLPE pikeun ngaronjatkeun sipat processing jeung ngaropéa kualitas permukaan.

 

Bandingkeun sareng aditif Silicone / Siloxane beurat molekul handap konvensional, sapertos minyak Silicone, cairan silikon, atanapi alat bantu pamrosésan anu sanés, Diharapkeun bakal masihan kauntungan anu langkung saé, sapertos.Kurang slippage screw, ningkat release kapang, ngurangan paeh drool, koefisien handap gesekan, cet pangsaeutikna jeung masalah percetakan, sarta rentang lega tina kamampuhan kinerja.Naon deui, éta bisa nyegah pre-crosslinking nu teu dihoyongkeun tapi tanpa pangaruh kana speed cross link final sarta laju.

Parameter dasar

Kelas

LYPA-208C

Penampilan

Pelet bodas

eusi silikon (%)

50

Dasar résin

LDPE

Indéks lebur (230 ℃, 2.16KG) g / 10 mnt

>7

Dosis% (w/w)

0.2~5

Fitur

Struktur linier LLDPE bakal ngahurungkeun kana jaringan cross-linking tilu diménsi sanggeus Silane-grafting jeung réaksi cross-linking, ku cara kieu aliran goréng résin ngakibatkeun processing goréng, sarta sanyawa gampang anut kana alur screw jeung kapang. juru paéh sarta ngabentuk massa maot nu bakal mangaruhan penampilan kabel extruded (permukaan kasar jeung partikel pre-crosslinking saeutik nu kabentuk dina hambalan cross-linking), jadi pelumas éféktif kawas LYPA-208C ditambahkeun pikeun ngaronjatkeun processing jeung ngaropéa beungeut extruded.

Kumaha ngagunakeun

Tingkat tambihan antara 0.2 ~ 5.0% disarankeun.Ieu bisa dipaké dina prosés blending ngalembereh klasik kawas Tunggal / Kembar screw extruders, suntik molding.Campuran fisik sareng pelet polimér parawan disarankeun.Pikeun hasil nu leuwih alus, pre-drying disarankeun pikeun 1 jam dina 70-75 ℃.

Bungkusan

25Kg / tas, kantong kertas karajinan

Panyimpenan

Angkutan salaku bahan kimia non-bahaya.Nyimpen di tempat anu tiis, ventilasi anu saé.

hirup rak

Ciri aslina tetep gembleng pikeun 24 bulan ti tanggal produksi, upami disimpen dina gudang dianjurkeun.

 

Chengdu Silike Technology Co., Ltd mangrupikeun produsén sareng supplier bahan silikon, anu parantos ngadedikasikeun R&D tina kombinasi Silikon sareng thermoplastik salami 20 taun.+ years, products including but not limited to Silicone masterbatch , Silicone powder, Anti-scratch masterbatch, Super-slip Masterbatch, Anti-abrasion masterbatch, Anti-Squeaking masterbatch, Silicone wax and Silicone-Thermoplastic Vulcanizate(Si-TPV), for more details and test data, please feel free to contact Ms.Amy Wang  Email: amy.wang@silike.cn

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • TAMBAHAN SILIKON GRATIS JEUNG SAMPEL Si-TPV LEBIH TI 100 KELAS

    Jenis sampel

    $0

    • 50+

      sasmita Silicone Masterbatch

    • 10+

      sasmita Silicone Bubuk

    • 10+

      sasmita Anti scratch Masterbatch

    • 10+

      sasmita Anti abrasion Masterbatch

    • 10+

      peunteun Si-TPV

    • 8+

      sasmita Silicone Wax

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami