• products-banner

Produk

SILICONE MASTERBATCH LYPA-208C

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYPA-208C mangrupikeun formulasi pelletized sareng 50% polimér silikon beurat molekul anu jangkung kalayan struktur kimia khusus anu dibubarkeun di LDPE, Éta tiasa dianggo salaku aditif pengolahan khusus dina sanyawa XLPE pikeun ningkatkeun sipat olahan sareng ngarobih kualitas permukaan.

Bandingkeun sareng beurat molekul handap konvensional aditif silikon / siloxane, sapertos minyak silikon, cairan silikon, atanapi alat pamrosésan jenis sanés, Dipiharep tiasa masihan manpaat anu langkung saé, misal. Kirang ngageserkeun sekrup, ningkatna pelepasan kapang, ngirangan die drool, koefisien gesekan anu langkung handap, masalah cet sareng percetakan anu langkung alit, sareng sababaraha kamampuan kinerja anu langkung lega. Naon deui, éta tiasa nyegah pre-crosslinking anu teu dipikahoyong tapi tanpa pangaruh kana speed link final silang sareng tingkat.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Silicone Masterbatch (Siloxane Masterbatch) LYPA-208C mangrupikeun formulasi pelletized sareng 50% polimér silikon beurat molekul anu jangkung kalayan struktur kimia khusus anu dibubarkeun di LDPE, Éta tiasa dianggo salaku aditif pengolahan khusus dina sanyawa XLPE pikeun ningkatkeun sipat olahan sareng ngarobih kualitas permukaan.

 

Bandingkeun sareng beurat molekul handap konvensional aditif silikon / siloxane, sapertos minyak silikon, cairan silikon, atanapi alat pamrosésan jenis sanés, Dipiharep tiasa masihan manpaat anu langkung saé, misal. Kirang ngageserkeun sekrup, ningkatna pelepasan kapang, ngirangan die drool, koefisien gesekan anu langkung handap, masalah cet sareng percetakan anu langkung alit, sareng sababaraha kamampuan kinerja anu langkung lega. Naon deui, éta tiasa nyegah pre-crosslinking anu teu dipikahoyong tapi tanpa pangaruh kana speed link final silang sareng tingkat.

Parameter Dasar

Kelas

 LYPA-208C

Penampilan

Pelet bodas

Eusi silikon (%)

50

Dasar résin

LDPE

Indéks ngalembereh (230 ℃, 2.16KG) g / 10min

> 7

Dosis% (w / w) 

0,2 ~ 5

Fitur

Struktur linier LLDPE bakal ngajantenkeun jaringan cross-linking tilu-diménsi saatos réaksi Silane-grafting sareng cross-linking, ku cara ieu aliran résin anu goréng ngahasilkeun pamrosésan anu goréng, sareng sanyawa gampang dituturkeun kana alur sekrup sareng kapang juru maot sareng ngabentuk massa paéh anu bakal mangaruhan tampilan kabel anu diasingkeun (permukaan kasar kalayan partikel pre-crosslinking sakedik anu kabentuk dina hambalan panyambung silang), pelumas anu épéktip sapertos LYPA-208C ditambihkeun kanggo ningkatkeun pamrosésan sareng ngarobih permukaan anu diekstrusi.

Kumaha cara ngagunakeunana

Tingkat tambahan antara 0.2 ~ 5.0% disarankeun. Éta tiasa dianggo dina prosés campuran campuran légal sapertos extruders sekrup Single / Twin, molding injeksi. Campuran fisik sareng pelet polimér parawan disarankeun. Kanggo hasil anu langkung saé, pre-drying disarankeun pikeun 1 jam dina 70-75 ℃.

Pakét

25Kg / kantong, kantong kertas karajinan

Panyimpenan

Ngangkut salaku kimia teu bahaya. Simpen dina tempat anu tiis sareng berventilasi.

Hirup rak

Karakteristik asli tetep gembleng salami 24 bulan ti tanggal produksi, upami disimpen dina panyimpenan anu disarankeun.

 

Chengdu Silike Technology Co., Ltd mangrupikeun produsén sareng pemasok bahan silikon, anu parantos didedikikeun pikeun R&D tina kombinasi Silikon sareng thermoplastics salami 20+ taun, produk kalebet tapi henteu diwatesan ku masterbatch silikon, bubuk silikon, masterbatch anti gores, masterbatch super-slip, masterbatch anti-abrasion, masterbatch Anti Squeaking, lilin silikon sareng Silkol-Thermoplastic Vulcanizate (Si-TPV), pikeun langkung jelasna sareng data uji, punten kersa ngahubungi Ms.Amy Wang Email: amy.wang@silike.cn

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami