• warta-3

Warta

 

Jalan pikeun usaha produk PET nuju ékonomi anu langkung sirkular!

Papanggihan:

Métode Anyar Ngadamel Botol PET tina Karbon Direbut!

LanzaTech nyatakeun yén éta parantos mendakan cara pikeun ngahasilkeun botol plastik nganggo baktéri anu ngadahar karbon anu direkayasa khusus.Prosésna, anu ngagunakeun émisi tina pabrik baja atanapi biomassa limbah gasified sateuacan dileupaskeun ka atmosfir, langsung ngarobih CO2 janten mono étiléna glikol, (MEG), blok wangunan konci pikeun poliétilén terephthalate, (PET), résin, serat, sareng botol-botol.anu bakal ngirangan dampak lingkunganana sareng ngirangan biaya ku cara nyiptakeun jalur langsung pikeun ngahasilkeunana.

Inovasi:

SILIKE urangMasterbatch anyarméré Botol PET kualitas permukaan alus teuing jeung ngaronjatkeun efisiensi produksi.

 

PET5
Perusahaan kami salawasna damel di inovasi téknologi sareng pamekaran produk téknologi tinggi, kami ngaluncurkeun masterbatch énggal anu pangsaéna tiasa dianggo salaku unggulan.pelumas internaljeungagén ngaleupaskeun, eta alamat masalah kaasup kapang ngeusian & release kapang, sarta masalah gesekan, sahingga pikeun ningkat packing na de-nyarang bagian dijieun, ngurangan scratch, sarta abrasion, Ieu bisa dipaké dina ngolah pilem pepet jeung cadar, sarta ogé dina suntik. molding, tanpa pangaruh ngarugikeun kana warna pepet atanapi kajelasan.Salaku tambahan, Nalika ditambahkeun kana pilem PET, non-migratory, delivers stabil, kinerja dieunakeun permanén kana waktu jeung dina kaayaan-suhu luhur.Malah dina dosis loading low, masterbatch dispersed konsistén ngaliwatan bahan PET, ngurangan koefisien gesekan (COF) sarta ngaropéa kualitas permukaan.Éta maénkeun peran anu penting dina ngaleupaskeun kapang produk PET sareng ngaoptimalkeun waktos siklus pikeun ngahasilkeun permukaan anu konsisten, bantosan kelestarian ditingkatkeun ngirangan biaya énergi…

Kauntungannana:


Masterbatch ieu ngajaga résistansi ngagem anu hadé tina silikon, kalayan stabilitas termal anu saé, sareng kauntungan anu ningkatkeun kinerja pikeun ngawétkeun kajelasan sareng transparansi bahan, salaku pellet anu ngalir bébas, gampang di dosis kusabab bentuk fisikna sareng titik leburna caket sareng dasarna. polimér.Bisa ditambahkeun langsung ka PET atawa ka masterbatch dina sistem dosing konvensional.

 

 

 


waktos pos: Jul-05-2022