• warta-3

Warta

Naon aditif plastik anu mangpaat dina produktivitas sareng sipat permukaan?

Konsistensi finish permukaan, optimasi waktu siklus, sarta ngurangan operasi pos-kapang saméméh lukisan atawa gluing mangrupakeun faktor penting dina operasi processing plastik!
Agén Release kapang suntik palastikbisa mibanda leuwih ti hiji fungsi.Sababaraha tetep dina beungeut plastik jeung lubricate plastik.Kaunggulan tinaagén release basis siliconedibandingkeun sareng anu tanpa silikon, aranjeunna nawiskeun sipat pelepasan anu saé sareng biasana nguntungkeun pikeun ngahasilkeun produk kalayan waktos siklus anu panjang.

Silike Technology parantos komitmen pikeun nawiskeun sagala jinis aditif polimér pikeun pabrik plastik sareng karét…

 

22-1

 

 

SILIMER 5140, mangrupa jenislilin silikondirobah ku poliéster.konsumén geus raving ngeunaan ieulilin silikonpikeun ningkatkeun pidangan kapang sareng pelepasan kapang Téknik Plastics, kusabab ieuaditif siliconetiasa gaduh kasaluyuan anu saé sareng kalolobaan résin sareng produk plastik.sarta ngajaga lalawanan maké alus tinasilikon, éta téh alus teuingpelumas internal, agén pelepasan,jeungscratch-tahan jeung maké agén lalawananpikeun ngolah plastik sareng kualitas permukaan.

Nalika nambahkeun plastik rékayasa luyu, éta ngaronjatkeun ngolah ku kabiasaan release kapang eusian hadé, lubrication internal alus, sarta ningkat rheology of résin ngalembereh.kualitas permukaan ningkat ku scratch ditingkatkeun jeung tahan ngagem, COF handap, permukaan gloss luhur, sarta wetting serat kaca hadé atawa rem serat handap.

SILIMER5140muterkeun hiji peran penting dina release kapang jeung optimizing waktu siklus ngahasilkeun finish permukaan konsisten.

 

Aplikasi Biasa:

Plastik Téknik, Plastik Umum, Elastomer…


waktos pos: Jun-22-2022