• warta-3

Warta

A thermoplastic sa tipe plastik dijieun tina résin polimér nu jadi cair homogenized lamun dipanaskeun sarta teuas lamun tiis.Nalika beku, kumaha oge, thermoplastic jadi kaca-kawas sarta tunduk kana narekahan.Ciri-ciri ieu, anu masihan nami bahan, tiasa dibalikkeun.Nyaéta, éta tiasa dipanaskeun deui, dibentuk deui, sareng beku sababaraha kali.Kualitas ieu ogé ngajadikeun termoplastik tiasa didaur ulang.Sareng, termoplastik mangrupikeun jinis plastik anu paling sering dianggo kalayan Poliétilén (kalebet HDPE, LDPE sareng LLDPE), Polipropilén (PP), Polivinil Klorida (PVC), sareng Poliétilén terephthalate (PET) anu paling seueur dianggo.Grup termoplastik séjén nyaéta Acrylonitrile Butadiene Styrene (ABS), Ethylene Vinyl Acetate (EVA), Nylons (Polyamides) PA, Polystyrene (PS), Polymethyl Methacrylate (PMMA, acrylic), Thermoplastic Elastomers TPU TPE, TPR…

Anyar-anyar ieu, langkung seueur perhatian anu difokuskeun kana kimia héjo sareng kamekaran gancang ékonomi global, ningkatkeun kasadaran panyalindungan lingkungan masarakat, sareng sarat unggal widang pikeun kualitas sareng kinerja komponén sareng bagian.
Kabuktian yén pabrik termoplastik narékahan pikeun ningkatkeun laju ékstrusi, ngahontal eusian kapang anu konsisten, kualitas permukaan anu saé, konsumsi kakuatan anu langkung handap, sareng ngabantosan ngirangan biaya énergi, sadayana tanpa ngarobih alat pangolahan konvensional, aranjeunna tiasa nyandak kauntungan tinaaditif siliconepikeun ngahasilkeun komponén permukaan estetika unggulan, kaasup COF handap, abrasion gede & résistansi scratch, rarasaan leungeun, sarta résistansi noda, kitu ogé mantuan usaha produk maranéhna pikeun Ward ékonomi leuwih sirkular.

28-9_副本_副本

Téknologi canggih dina widang aditif silikon nyaéta ngagunakeun beurat molekul ultra luhur (UHMW)polimér silikon (PDMS)dina sagala rupa operator thermoplastic atanapi résin functionalized, ngagabungkeun processing alus teuing jeung ongkos affordable.
SILIKE TECH urangaditif silikon,bohmasterbatch silikonpellets atawabubuk silikon,Gampang tuang, atanapi campur, kana palastik salami panyusun, ékstrusi, atanapi cetakan suntikan pikeun ngaoptimalkeun produktivitas pikeun ngahontal kamampuan prosés anu gancang, ngaleungitkeun masalah sababaraha extruder ngawangun, sareng ningkatkeun kualitas permukaan.


waktos pos: Jun-29-2022